Mellbimbóból sosem elég? A világsztárnak négy is van belőle

Harry Styles mellbimbó Karolina Kurkova köldök lábujj testrész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Akármilyen tökéletesnek tűnnek elsőre, a hírességeknek is vannak olyan testrészeik, amit legszívesebben elrejtenének. Tudtad például, hogy az egyik leghíresebb szupermodell köldöke csak a Photoshopnak köszönhető? 

Karolina Kurkova köldök nélkül született, és büszkén vállalja a hiányosságát. A szupermodell a kifutón köldök nélkül vonul végig, és imádjuk érte!

Forrás: AFP/Timothy A. Clary

Az extravagáns énekesnő, Kesha a feneke fölött egy kis farokkal született, amit azóta műtéttel eltávolítottak. Mark Wahlberg viszont megtartotta harmadik mellbimbóját, ahogy Lily Allen is büszkén vallja, hogy minél több, annál jobb, legalábbis mellbimbóból. A bimbó csúcstartó híresség azonban a One Direction tagja, Harry Styles, aki négyet tudhat magáének. Kate Hudson, Halle Berry és Oprah Winfrey mind megmutatták már hatodik lábujjukat, amitől egyikük sem tervez megszabadulni.

Halle Berry és Kate Hudson hatodik lábujja igazából csontkinövésnek néznek ki Forrás: Northfoto

A legbizarrabb elváltozással Andy Garcia büszkélkedhet. A színésznek a vállán nőtt születésekor egy teniszlabda méretű ikertestvére, amit műtéti úton eltávolítottak.

Várhegyi Lucas Palmira: "Nem vagyok egy érzelmes, puszilgatós, ölelgetős lány"http://www.life.hu/bulvar/20150216-varhegyi-lucas-palmira-nem-akar-elszakadni-versenytarsaitol.htmlA 18 éves tanulólány egy plázából indult el a világot jelentő deszkák meghódítására, és nyertemeg a TV2 Rising Star című tehetségkutatóját. Egyszer kiesett, majd a nézők visszaszavazták, és csak néhány szavazat különbséggel nyerte meg a versenyt. Mit gondol a győzelméről az érettségi előtt álló tehetség?TV + Bulvár--Demcsák Zsuzsa: "Az erőszakra nincs mentség"http://www.life.hu/bulvar/20150216-demcsak-zsuzsa-a-tv2-musorvezetoje-serelmezi-hogy-a-hivatalos-szervek-nem-alltak-ki-mellette.htmlA műsorvezető egy rendezvényen szólalt fel az erőszak ellen. TV + Bulvár--Fülledt "Szürke 50" fétispartit varázsolt a színpadra Pirner Alma http://www.life.hu/bulvar/20150216-pirner-alma-a-kioskban-tancolt-a-szurke-otven-arnyalata-filmzenejere.htmlA világ hetek óta Szürke 50-lázban ég. A nagy sikerű könyv filmadaptációjának megjelenésén felbuzdulva hatalmas partit tartottak Valentin-napon. Pirner Alma szexi fétisshow-ja mindent vitt.TV + BulvárOrigoKim Kardashian, a szelfikirálynő - A legtipikusabb pózokhttp://www.life.hu/bulvar/20150212-kim-kardashian-ilyen-pozokban-szelfizik.htmlA szelfik koronázatlan királynőjét, Kim Kardashiant már több, mint 26 millióan követik Instagramon. Ha kiskutyákat, ételfotót, esetleg tájképeket nézegetnél, semmiképp se Mrs. Kanye Westre kattints, ugyanis profilja gyakorlatilag 99 százalékban szelfiket tartalmaz. Lássuk a leghíresebb pózokat!TV + Bulvár--Kommentekben támadták a Rising Star győzteséthttp://www.life.hu/bulvar/20150216-varhegyi-lucas-palmira-a-tv2-rising-star-gyozteset-betamadtak-a-kommentelok.htmlMáris támadások kereszttüzébe került Várhegyi Lucas Palmira, aki a TV2 Rising Star tehetségkutatójában épphogy legyőzte Czibi Norbit.TV + BulvárOrigoKevés volt a kukkolás, a szex és az ízes beszéd, Edina távozott a villábólhttp://www.life.hu/bulvar/20150215-vv-edina-a-valo-vilag-jatekosa-esett-ki-a-parbajon.html"Próbáltam nem eluralkodni az érzésen" - mondta Edina a Lacival való kapcsolatuk elején, aztán mégiscsak így lett. Alaposan egymásba szeretett a két villalakó, és éppen ez okozta, hogy az egyiküknek ki kellett esnie. Most felelevenítjuk nektek Edina legjobb pillanatait!TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.