Fülledt "Szürke 50" fétispartit varázsolt a színpadra Pirner Alma

Forrás: Red Lemon Media -
buli parti Fifty shades of love Szürke 50 Nagy Alexa fétis A szürke ötven árnyalata Kiosk Pirner Alma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világ hetek óta Szürke 50-lázban ég. A nagy sikerű könyv filmadaptációjának megjelenésén felbuzdulva hatalmas partit tartottak Valentin-napon. Pirner Alma szexi fétisshow-ja mindent vitt.
Forrás: Red Lemon Media

A Szürke 50 árnyalata tematikájú rendezvényre szinte minden hölgy álarcban és kihívó ruhában érkezett, és nem túl meglepő módon számos férfi viselt szürke nyakkendőt. A sztriptíz és erotikus táncok magyarországi nagyasszonya, Pirner Alma olyan műsort adott a színpadon, hogy a nézők szája, nemtől függetlenül, tátva maradt. A film egyik betétdalára tekergett erotikusan egy hammock kötélen, majd egy fürdőkádban lejtett erotikusan. Vizes hajjal, szuperdögös "aligruhában" borzolta a kedélyeket a férfiak nagy örömére.

Forrás: Red Lemon Media

"Azért elfenekelném rendesen" - súgott össze két mögöttünk álló férfi Alma gyönyörű tánca alatt, majd ennek a mondatnak az ötletétől vezérelve körbekérdeztük a buli résztvevőit, tulajdonképpen szeretik-e a szado-mazo műfajt, vagy csak a könyv hozta ennyire lázba őket. A válaszok meglepőek voltak, kiderült ugyanis, hogy a megkérdezettek közül összesen egy nő volt, aki vágyik az ostorra és bőrszerkóra, mindenki más még a gondolattól is irtózik. A férfiak lelkesebbek voltak, közülük többen is fenekelnének vagy kötöznének meg nőket, de ennél több náluk sem fér bele igazán.

Pirner Alma: "A kikötözős szex nem ilyen"

A TV2 Mokka című műsorában beszélt Pirner Alma a kikötözős szexről. A rúdtáncvilágbajnok szerint A szürke ötven árnyalata regény egyáltalán nem fedi a valóságot.

A bulira nagyon csinosan érkezett meg Nagy Alexa, a Barátok közt szőke sztárja, aki bevallotta, még nem fejezte be a regényt, de ameddig eljutott benne, addig tetszik neki. Arra a kérdésre, hogy ő bevállalná-e a Szürke-szexet, nem válaszolt, de nevetve annyit mondott, a normális keretek között nyitott a dolgokra.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Ha kíváncsi vagy, mit szólt a filmhez Muri Enikő, ITT elolvashatod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.