Temetőgondnok lett Gáti Oszkár - Döntését a színházi élet morális válságával indokolta

Forrás: MTI/Krizsán Csaba -
Gáti Oszkár Arnold Schwarzenegger színész gondnok Sylvester Stallone temető
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sylvester Stallone és Arnold Schwarzenegger magyar hangja felhagyott a színészettel és a temető csendjét választotta.

Utoljára Bajor Imre temetésén lépett a nyilvánosság elé Gáti Oszkár, aki hátrahagyva 40 évnyi színházi és filmes munkát felhagyott régi szakmájával, és a győri temetőben vállalt munkát, ahol csend és nyugalom veszi körül. Döntését a színházi élet morális válságával indokolta – írja a Best.

Forrás: MTI/Krizsán Csaba

„Győrt szeretem, ezzel a munkalehetőséggel pedig felkínálták a csendet, amire akkor és ma is mindennél jobban vágyom. A békét és a nyugalmat választottam a folyamatos zizegés helyett" – mesélte a színész.

Viccet csinált betegségéből Koós Jánoshttp://www.life.hu/bulvar/20150320-koos-janos-enekes-vicces-csinalt-betegsegebol-es-a-szinpadon-kifigurazta-a-korat.htmlAz énekes humorral kezeli, hogy nemrég kórházban kötött ki, és a színpadon bizonyította, majd' kicsattan az egészségtől.TV + BulvárMTI/Mohai BalázsViccet csinált betegségéből Koós Jánoshttp://www.life.hu/bulvar/20150320-koos-janos-enekes-vicces-csinalt-betegsegebol-es-a-szinpadon-kifigurazta-a-korat.htmlAz énekes humorral kezeli, hogy nemrég kórházban kötött ki, és a színpadon bizonyította, majd' kicsattan az egészségtől.TV + BulvárMTI/Mohai BalázsBúcsúzik Nádai Anikó az Éjjel-Nappal Budapesttőlhttp://www.life.hu/bulvar/20150319-nadai-aniko-az-rtl-klub-ejjel-nappal-budapest-sztarja-bucsuzik-a-sorozattol-mert-kisbabat-var-es-a.htmlCsütörtök este látható utoljára az RTL Klubon futó Éjjel-Nappal Budapestben Nádai Anikó, a sorozat egyik első főszereplője.TV + Bulvár--Bánfalvy Ági kiáll Gesztesi Károly melletthttp://www.life.hu/bulvar/20150319-banfalvy-agi-szineszno-kiall-gesztesi-karoly-mellett-akit-kiirtak-a-joban-rosszban-sorozatbol-es.htmlBánfalvy Ági megdöbbent a Gesztesi Károlyról napvilágott látott híreken. A színésznő csak pozitívan tud nyilatkozni közös munkájukról, amely során mindig megbízható, színvonalas teljesítményt nyújtott kollégája.TV + BulvárJaj! Rémesen elcsúfította magát Kiss Ramónahttp://www.life.hu/bulvar/20150320-kiss-ramona-az-rtl-klub-baratok-kozt-zsofia-elcsufitotta-magat-es-nagyon-ronda-lett.htmlA Barátok közt Zsófija megviccelte rajongóit és megváltoztatott külsővel pózolt. Úgy látszik, a színésznő szereti, ha nem csak a bombanőt látják benne.TV + Bulvár--Hódi Pamela nem szereti a zacsikathttp://www.life.hu/bulvar/20150319-hodi-pamela-berki-exbaratnoje-nem-szereti-a-hereket.htmlÚjabb pikáns részletet árult el az ízléséről Hódi Pamela. TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.