Vastag Csaba szokatlan arcszőrzetével lett a legstílusosabb férfi

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
Playboy man of the year Vastag Csaba stílusikon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű nyuszis magazin tegnap rendezte meg másodjára a Man of the Year díjátadó gálát, ami egyre elegánsabb rendezvénnyé növi ki magát.

Ugyan még gyerekcipőben járó, ám egyre élvezetesebb díjátadó gálán megcsodálhattunk rendkívüli ruhakölteményeket, népszerű médiaszereplőket, neves színészeket, közkedvelt énekeseket és persze magukat díjazottakat, akik átvették az elismerést, majd többen azonnal leléptek a buliról. Ettől nem voltunk túl boldogok, de az nagy örömünkre szolgált, hogy végre kevésbé trendinek számító arcok is rivaldafénybe kerültek.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Ők a díjazottak

az év frontembere: Felcser Máté zenész, a Punnany Massif egyik alapító tagja
az év ikonja: Kemény Dénes , a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke
az év médiaszemélyisége: Buda Márton,a Petőfi Rádió műsorvezetője
az év színésze: Nagy Ervin
az év muzsája különdíj:Dobó Kata színésznő

Azon viszont meg sem lepődtünk, hogy Vastag Csaba ismét egy első helyen végzett. Az X-Faktor új fazonú arcszőrzetével, félhomályban kevésbé felismerhető nyertesét most éppen a legstílusosabb férfinek választották meg, de kapott ő már az év előadója, az év énekese díjat, és elkészítette az év legjobb videoklipjét is.

"Engem azok a díjak tesznek igazán boldoggá, amelyeket a közönség szavaz meg, hiszen az ő döntésük mindig szívből jön. Ez egy visszajelzés arról, hogy sikerül átadnom magamból valamit a színpadon és az csak a ráadás, ha közben a stílusom is elnyeri az emberek tetszését. Nagyon hálás vagyok a rajongóimnak, mivel ezt a díjat leginkább nekik köszönhetem" – mesélte Csaba, aki már gőzerővel dolgozik zenekarával az új lemezen.

Csaba testvére, Tomi nem esett hasra a bátyus újabb elismerésétől.

„Nem vagyok féltékeny Csaba legújabb díjára, és ez különben sem szakmai elismerés”- kommentálta Tamás népszerű testvére legújabb trófeáját.

Hogy kik buliztak együtt csütörtök este az alábbi galériánkban megnézheted!

/1504/Playb201541015920

Szerinted tényleg Vastag Csaba a legstílusosabb?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.