csecsemőosztály tűzeset csecsemő menekülés Zalaegerszeg tűz kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétfőn a kora esti órákban tizenegy csecsemőt menekítettek ki Zalaegerszegen, a Zala Megyei Kórházból, mert kisebb tűz keletkezett a csecsemőosztályon.

A tűzesetről a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság helyettes szóvivője tájékoztatott. Bangó Szilárd elmondta: a tizenegy csecsemőt az osztály dolgozói menekítették ki a harmadik emeletről. Nem történt személyi sérülés, és az anyagi kár sem jelentős, de nagyobb füst keletkezett a kigyulladt helyiségben - írja az Origo.hu.

Forrás: www.zmkorhaz.hu/
Az Iszlám Állam Amerika felperzselésével fenyegetőzikhttp://www.life.hu/news/20150414-az-iszlam-allam-amerikat-fenyegeti.htmlA Szíria és Irak nagy részét ellenőrzése alatt tartó Iszlám Állam újabb 9/11-el fenyegeti Amerikát. Arra szólítják fel híveiket, hogy kövessenek el terrorcselekményt az USA ellen. News--Az Iszlám Állam Amerika felperzselésével fenyegetőzikhttp://www.life.hu/news/20150414-az-iszlam-allam-amerikat-fenyegeti.htmlA Szíria és Irak nagy részét ellenőrzése alatt tartó Iszlám Állam újabb 9/11-el fenyegeti Amerikát. Arra szólítják fel híveiket, hogy kövessenek el terrorcselekményt az USA ellen. News--Elképesztő! Nézd meg, mit rejt a Balaton fenekehttp://www.life.hu/news/20150413-nezd-meg-mit-rejt-a-balaton-feneke-lenyugozo-felvetelek-keszultek-a-balaton-ajarol.htmlLenyűgöző felvételre bukkantunk: a Balaton titokzatos világába nyerhetünk bepillantást a videóból.News--Egy halott lábának megcsiklandozásáért felfüggesztették a rendőrthttp://www.life.hu/news/20150413-halott-ember-labat-csiklandozta-a-rendor-ezert-felfuggesztettek.htmlEgy kaliforniai rendőr megcsiklandozta egy halott lábát tavaly novemberben. Mostanra fény derült az ügyre, amiért felfüggesztették a férfit. NewsThinkstockBudapesten Tom Hanks – sztárvadászatra fel!http://www.life.hu/news/20150413-tom-hanks-szinesz-vilagsztar-magyarorszagra-erkezett-az-inferno-cimu-film-forgatasara.htmlAz Oscar-díjas világsztár magánrepülővel, testőre és menedzsere társaságában érkezett meg hazánkba. NewsOrigoKarját és lábát is elvesztette a Szombat esti láz sztárjahttp://www.life.hu/news/20150411-karjat-vesztette-a-szombat-esti-laz-sztarja.htmlA 33 éves Noah Galloway, az amerikai Szombat esti láz legnagyobb sztárja második iraki küldetésén volt, amikor egy bombatámadásban elveszítette a bal karját és a bal lábát. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.