Micsoda? Nem is Katalin szülte a gyereket az oroszok szerint

Forrás: AFP/Leon Neal -
Katalin2015 Katalin hercegnő vád hercegnő gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az oroszok nevetséges dologgal vádolják Katalin hercegnét. Szerintük nem is ő szülte meg a kis trónörökösnőt.

Május 2-án született meg a hercegi pár második babája. Sok a kételkedő az oroszok között a baba születését illetően. Egyesek azt állítják, a kislány már napokkal előbb megszületett, mások szerint nem is Katalin, hanem egy béranya szülte a kis hercegnőt, akinek a neve ma derül ki.

Forrás: AFP/Leon Neal

A szülés után pár órával a kórház bejárátánál mutatta be Katalin és Vilmos a királyi csemetét.

Az oroszok szerint képtelenség olyan jól kinézni szülés után mindössze néhány órával, ahogy Katalin hercegné, és szerintük a baba sem pár órásnak látszik. A Komsomolskaya Pravda című újság szerint ha a hercegné természetes úton szült, biztos, hogy az néhány nappal korábban történt.

Az összeesküvés-elméletek szerint Katalin terhességet színlelő haspárnával mutatkozott az elmúlt hónapokban, és a gyereket béranya szülte meg. Sőt, még azt is látni vélték, hogy a hercegné szemében "nincs anyai tekintet".

Néhány orosz szerint a gyerek túl nagynak tűnik, és túl fehér és sima az arca.

Szerinted van valóságalapja az oroszok elméletének?

Ma végre kiderül a kis hercegnő neve!http://www.life.hu/news/20150504-hamarosan-bejelentik-vilmos-herceg-es-katalin-hercegne-masodik-gyermekenek-nevet.htmlHamarosan bejelentik, milyen nevet választott a napokban született kislányának Vilmos herceg és Katalin hercegné – előtte azonban még vár rájuk egy találkozó Erzsébet királynővel.News--Elhunyt Maja Pliszeckaja, az orosz balett nagyasszonyahttp://www.life.hu/news/20150503-elhunyt-maja-pliszeckaja-az-orosz-balett-nagyasszonya-89-eves-volt.htmlÉletének 89. évében elhunyt Maja Pliszeckaja világhírű balerina - közölte Vlagyimir Urin, a moszkvai Nagyszínház vezérigazgatója. Úgy tudni, a Németországban élő művész halálát szívroham okozta.News--Itt az első fotó a királyi csöppségről! http://www.life.hu/news/20150502-katalin-hercegno-elhagyta-a-korhazat.htmlBemutatták a királyi csemetét! Megvan az első fotó a ma született brit hercegnőről. News--Így ünnepel David Beckham a szülinapjánhttp://www.life.hu/news/20150502-david-beckham-40-eves-lett-majus-2-an-igy-unnepel-a-szulinapjan-victoria-beckhammel.htmlMa 40 éves a világ egyik legszexisebb labdarúgója, nők millióinak vágyálma, David Beckham. Lássuk, hogy ünnepli ezt a kerek évfordulót!News--Szívszorító! Meghalt a világhírű focista feleségehttp://www.life.hu/news/20150502-meghalt-rio-ferdinand-a-machester-united-egykori-focistajanak-felesege.htmlSzörnyű tragédia történt a világhírű focistának, a Manchester United egykori játékosának a családjában.News--A nap képe: Angela Merkel és a lemur l'amourhttp://www.life.hu/news/20150502-angela-merkel-nemet-kancellar-lemurral-fotozkodott.htmlSzívet melengető kép készült napjaink egyik legbefolyásosabb nőjéről, Angela Merkelről, a német kancellárról.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.