A szexbotrányok után végre révbe ért Szepesi Niki?

Forrás: SuperTV2 -
szexbotrány Szepesi Nikolett úszó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, a szextitkait kiteregető Szepesi Niki élete nem a botrányoktól lesz ezentúl hangos. Az egykori válogatott úszó végre révbe ért?

Hosszú várakozást és számtalan sikertelen próbálkozást követően végre munkát talált Szepesi Niki, akit korábbi botrányai miatt egy munkáltató sem akart alkalmazni.

Forrás: SuperTV2

Az egykori válogatott úszó most egyik edzőkollégája mellett segédkezik egy fővárosi uszodában, és a Bors információi szerint a budapesti Sportakadémia hallgatójaként nemsokára kézhez kaphatja az edzői képesítést igazoló okmányt.

A lap kérdésére, hogy nem néznek-e Nikire ferde szemmel az uszodában, azt válaszolta: "Van, aki igen, ám a többséget inkább az érdekli, hány tehetséges úszópalántát adok a sportágamnak."

Szepesi Niki emellett a magánéletéről is elárult néhány intim részletet a lapnak, kifejtette: a jegyesével, Ádámmal a házasság dátumát tervezgetik már, és a gyermekáldás is szóba került.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.