Talmácsi Gábor barátnője szép és különleges lány

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
barátnő szépségkirálynő Talmácsi Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Boldog párkapcsolatban él szerelmével a gyorsasági motoros világbajnok. A pár ritkán mutatkozik a nyilvánosság előtt, azonban a Miss Universe Hungary 2015-ös versenyére együtt érkeztek.

Talmácsi Gábor nem tárja magánéletét a nyilvánosság elé. Gyönyörű, modell barátnőjével, Kócsó Mónikával több, mint két éve élnek harmonikus párkapcsolatban, mégsem látjuk őket gyakran nyilvános eseményen. A fiatal, kiskunfélegyházi lány tavaly nevezett a Miss Universe Hungary 2014-es versenyére, ahol a döntőig menetelt. A motoros világbajnok nyilatkozott a Life.hu-nak kapcsolatukról, és a jövőbeli terveikről.

Kocsó Mónika és Talmácsi Gábor Fotó: Zsigmond László/Life.hu

"Két éve alkotunk egy párt, és nagyon boldogok vagyunk. Nekem az előző évi show sokkal jobban tetszett de, csak azért, mert szurkolhattam a kedvesemnek. Tavaly Móni bekerült az élmezőnybe, és a legszebb lányok között volt. Kevésnek tartom azt, ha valaki szép, mert rendelkeznie kell különleges képességekkel ahhoz, hogy igazán megnyerő legyen. Ezért is tartom annyira gyönyörűnek a Mónikát, mert ő tökéletesen ötvözi mindezt. Mindketten sokat dolgozunk, de mindig szakítunk idő arra, hogy minél több időt tölthessünk együtt. Tervben van a nyaralás is, de a sok elfoglaltság mellett muszáj a spontán dolgokra hagyatkoznunk. A helyet még megálmodjuk, de mindenképpen beiktatunk majd valami kis pihenést. – mesélte Gábor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.