Hungary's Got Talent műsorvezető Got Talent RTL
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A múlt héten mindenki megismerhette a Hungary’s Got Talent zsűrijét, már csak a műsorvezetők kilétét fedi homály. Ma este összeáll a nagy csapat, hiszen az esti Fókuszban elárulják, kik lesznek a világ legsikeresebb tehetségkutatójának házigazdái.

A zsűri tagjait már múlt héten bemutatták a Fókusz nézőinek, mind a négyen elismert magyar művészek: Horgas Eszter fuvolaművész, Kovács Patrícia és Csuja Imre színművészek és Linczényi Márkó, a Kolin frontembere.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

Ismerd meg az ítészeket!

Tudtad, hogy Kovács Patrícia egészen extrém sporttal edzi magát? És azt, hogy mi volt Csuja Imre leghíresebb mondata az Üvegtigrisben? Esetleg Liczényi Márkó csókkirályságáról lemaradtál? Tudod, ki Horgas Eszter volt férje? Most megtudhatsz néhány érdekes infót a zsűritagokról!

A Got Talent az X-Faktorhoz hasonlóan Simon Cowell produceri munkája. A műsor 2014. áprilisában megkapta a Guinnes World Records „Valaha volt legsikeresebb tévéformátum” címét. A Got Talent egy évtizedes történetében több, mint 50 országban került eddig képernyőre, idén ősszel pedig az RTL Klub is elhozza nézőinek. A produkcióba műfaji megkötés nélkül, 4 éves kor felett bárki jelentkezhetett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.