A műsorvezető, aki durván beszólt a fiatalító tablettákat tesztelő Sarka Katának, újabb levelet intézett a Life.hu sztárszerzőjének.

Ahogy a Life.hu is megírta, Berki Krisztián kemény szavakat intézett Sarka Katához, amikor kiderült, hogy egy fiatalító tablettát tesztel. Kata saját Facebook oldalán vágott vissza, mert szerinte intelligens döntést hozott a tabletták szedésével. A műsorvezetőt nagy lépésre ösztönözte Kata válasza: ő maga is kipróbálja az új szert. 

Fotó: Zsigmond László/Life.hu, fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A következő levelet intézte Sarka Katához és rajongóihoz a műsorvezető: „Kedves Kata! Bár egyáltalán nem számítottam a válaszodra, most utánanéztem ennek a telomer akármi kutatásnak, amiben te is részt vettél. Hát persze, hogy ígéretes amit olvastam, de szépeket írni bármiről lehet. Nem szoktam elbizonytalanodni és visszaszívni sem, amit egyszer kimondtam. De elég hiú vagyok ahhoz, hogy ha egy fikarcnyi esélye van annak, hogy örökké fiatal maradjak, akkor kijelentem: "Csak egy maradhat!" Mától 30 napig, nem smink nélküli szelfiket fogok megosztani magamról (bocs D.Tóth Kriszta), hanem minden reggel lenyelem, amit a T-kód kutatócsoport számomra előír! 30 nap múlva a tényekkel jövök vissza eszmét cserélni! Addig is minden jót, ti se öregedjetek sokat a nyáron! Üdv., a Berki” 

Alig várjuk, hogy egy hónap múlva beszámoljon az eredményekről!