Világrekord! 164 ejtőernyős a levegőben

Forrás: NORTHFOTO -
levegő repülő látványosság ejtőernyő világcsúcs világrekord
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy csapat vagány pasi a fellegekben - jégeső helyett inkább ez hullana ránk, amikor jön a hidegfornt. 

Pazar látványosságot varázsolt az égre a 164 ejtőernyős, akik közel egy időben pattantak ki a repülőkből. A vállalkozó szellemű adrenalinfüggők a világ minden tájáról érkeztek, hogy részt vegyenek az eseményen és megszülethessen a világrekord.

Forrás: NORTHFOTO
Micsoda baklövés! Hosszú Katinkát nem akarták beengedni az uszodábahttp://www.life.hu/news/20150807-hosszu-katinkat-nem-akartak-beengedni-az-uszodaba.htmlHosszú Katinka a vizes világbajnokságon 200 méter háton a legjobb időeredménnyel biztosította helyét. Ugyanakkor nem volt egyszerű vízbe ugrania.NewsMTIŐrült vállalkozás! 1 város, 4 év, 10 ezer kilométerhttp://www.life.hu/news/20150807-10-ezer-kilometert-gyalogolt-egy-ferfi-aki-bejarta-egesz-new-yorkot.htmlLépésről lépésre hódította meg a 69 éves William Helmreich New Yorkot: a férfi négy év alatt 9650 kilométert gyalogolt, mire az egész metropoliszt bejárta.News--Nagy nap ez a mai: ma van a sör világnapjahttp://www.life.hu/news/20150807-ma-van-a-sor-vilagnapja.htmlA Magyar Sörgyártók Szövetsége kezdeményezésére most először ünnepelték a sör világnapját Magyarországon.NewsThinkstockIlyet még nem láttál: a tetőn próbált meg elbújni a rendőrök elől egy férfihttp://www.life.hu/news/20150806-a-haz-tetejen-probalt-meg-elbujni-a-rendorok-elol-a-ferfi-michiganban.htmlMegvan a világ legbénább bűnözője: a michigani férfi a ház tetején próbált elrejtőzni a rá kihívott rendőrök elől.NewsOrigoCsúnyán megrongálták az oroszlángyilkos fogorvos nyaralójáthttp://www.life.hu/news/20150806-csunyan-megrongaltak-az-oroszlangyilkos-fogorvos-nyaralojat.htmlIsmeretlenek festékszóróval az oroszlángyilkos szót írták fel annak az amerikai fogorvosnak a floridai nyaralójára, aki vitatott körülmények megölte Zimbabwe híres oroszlánját, Cecilt.NewsOrigo30 évre titkosították a Szita Bence-gyilkosság aktáithttp://www.life.hu/news/20150807-30-evre-titkositottak-a-szita-bence-gyilkossag-aktait.htmlSenki nem nézhet bele a elmúlt évek legfelkavaróbb bűnesetét, a 11 éves kisfiú kegyetlen megölését részletező jegyzőkönyvekbe.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.