A Halálos iramban sztárja vette át a Teen Choice Awards elismerését, köszönőbeszédében pedig egykori színésztársára, a 2013-ban tragikus körülmények között elhunyt Paul Walkerről emlékezett meg.

Vasárnap este adták át a Ten Choice Awards díjait Los Angelesben, amelyek egyikét a Halálos iramban hetedik részének csapata kapta meg.

Forrás: AFP/Kevin Winter

Az elismerést Vin Diesel vette át, aki egy ponton elérzékenyülve nem feledkezett meg egykori filmes kollégájáról és egyben barátjáról, Paul Walkerről. Nem állhatok itt, és jutalmazhatnak meg anélkül, hogy ne beszélnék valakiről, aki nagyon-nagyon fontos volt számunkra. Az egyik legnagyobb áldás volt az életünkben, hogy Pablót a testvérünknek nevezhettük. Paul Walker itt van velünk lélekben! - mondta Vin Diesel, aki nemrég született kislányát, Pauline-t a 2013-ban autóbalesetben meghalt színészről nevezte el. 

Ki volt a nyerő a Teen Choice Awards vörös szőnyegén?
Őrülten színes tincsek, köldökig érő dekoltázsok és pántos egyencipők - valahogy így tudnánk jellemezni néhány szóval a Teen Choice Awards sztárjait. Nézd meg ITT, ki miben hódított a vörös szőnyegen!