Ahogyan arról már korábban is beszámoltunk, Gombos Edina családjával együtt egy időre Amerikába költözött. Amíg nem tér vissza, az Aktív című műsor producere, Hajdú Péter új műsorvezetőt keres Edina helyére. 

Egy ideig biztosan helyettesíteni kell a csatornánál Gombos Edinát, akinek a helyére most új műsorvezetőt castingol a TV2. Az esélyesek között pedig két ismert szépség, Osvárt Andrea és Kulcsár Edina neve is felmerült - legalábbis a Bors információi szerint. A lap úgy tudja, a színésznő végül nem kapta meg a munkát, mert állítólag túl magas gázsit kért a feladat elvégzéséért.

Osvárt Andrea, Gombos Edina, Kulcsár EdinaForrás: AFP, Facebook/Gombos Edina, Facebook/Kulcsár Edina/Krisztina Jakab Photography

Az ügyben a műsor producerét, Hajdú Pétert is megszólaltatták, aki elmondta,  valóban volt próbafelvétel a műsorvezetői posztra, de nem csak a két említett hölgy vett részt rajta, hanem többen. "Még el sem jutottunk odáig, hogy bárkivel anyagiakról beszéljünk, hiszen a döntés a TV2 kezében van" - tette hozzá Hajdú. Osvárt Andre és Kulcsár Edina nem kívántak nyilatkozni az ügyben.