Addig nincs vége a nyárnak, amíg Gigi Hadid posztol: Szexi képek!

Forrás: Instagram/gighadid -
Gigi Hadid modell hőség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gigi Hadid modell, aki a múltkor megmutatta, milyen is a tökéletes popsi, újra forró, nyaralós képekkel lepte meg rajongóit. Így pedig bátran kijelenthetjük, hogy aki Gigit követi, annak nem ér véget a nyár szeptember 1-el.

A bájos modellány óvatosan ereszkedik a medencébe. Nem csoda, egy ilyen alakot óvni, védeni kell:

Forrás: Instagram/gighadid

Gigi nem kötötte követői orrára, hogy éppen merre jár, kommentelői szerint azonban kedvencük Bora Borán tölti jól megérdemelt pihenését:

Forrás: Instagram/gigihadid

Hát, irigyeljük!

Zimány Linda nem tudja megunni a csücsörítős tükörszelfit: Ismét lőtt egyet!http://www.life.hu/sztarok/20150829-zimany-linda-modell-nem-tudja-megunni-a-csucsoritos-tukorszelfit-ismet-lott-egyet.htmlKicsit déja vu érzésünk van a glammodell legfrissebb szelfijével kapcsolatban. Mintha láttunk volna már ilyet...TV + SztárokEzzel a szexi fotóval kíván szépséges szombat délutánt Dukai Reginahttp://www.life.hu/sztarok/20150829-dukai-regina-szexi-fotoval-kivan-szepseges-szombat-delutant-kovetoinek.htmlRegina, aki mindezidáig egy csodálatos helyen nyaralt, úgy tűnik, hazaért. Most épp egy fellépésre siet.TV + Sztárok--Csodás esküvői fotót posztolt Osvárt Andreahttp://www.life.hu/sztarok/20150829-osvart-andrea-magyar-szineszno-eskuvoi-fotot-posztolt.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Osvárt Andrea újra szerelmes, és boldogabb, mint valaha. Vajon máris kimondta volna a boldogító igent?TV + SztárokOrigoAda mellei hatalmasra nőttek egy pohár bortól? Meggyőző fotó!http://www.life.hu/sztarok/20150829-pinter-adrienn-ada-mellei-hatalmasra-nottek-egy-pohar-bortol-meggyozo-foto.htmlKihasználja a nyár utolsó napjait Ada; az RTL Klub sztárjának Instagram oldala szerint vízparton tölti a forró hétvégét. És borozik.TV + SztárokMelleivel csábít zúzásra Tóth Gabi: Fótó!http://www.life.hu/sztarok/20150829-toth-gabi-a-melleivel-csabitja-zuzasra-a-rajongoit-a-facebook-oldalan.htmlTóth Gabi nem akármilyen képpel figyelmezteti követőit ma esti koncertjére.TV + SztárokOrigoLuxus, luxus, luxus: Tel Avivba utazott Vajna Tímea - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20150829-tel-avivba-utazott-vajna-timea-andy-vajna-neje-es-becsekkolt-a-repterrol.htmlNem pusztán a poggyászfeladáskor, hanem azután is becsekkolt Vajna Tímea, méghozzá a reptéri váróból. Pár napja Facebook oldalán tette közzé, hogy bizony elutazik, és nem is akárhova.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.