Fodor Zsóka aranydiplomája átvételekor osztotta ki kollégáit

"Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu " -
diploma Barátok közt kollega emlékezés Fodor Zsóka kiosztás RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt egykori Magdi anyusa arra az időszakra emlékezett, amikor még nem tett szert országos ismertségre. Elmesélte, mi bántotta a leginkább abban az időben. 

Aranydiplomája átvételekor mondott beszédében Fodor Zsóka arra hívta fel a fiatalok figyelmét: ne legyenek olyan tapintatlanok, mint az ő kortársai – írja a Bors.

Fotó: Mudra László [origo]

„Emlékszem, évtizedekig ismeretlen színésznő voltam, aki csak nézte a tévében a híres osztálytársait, és arra vágyott, hogy az egész ország megismerje. Ültem és vártam, hogy legalább egy fél mondatban megemlítsék a nevem, hogy velem jártak egy osztályba. De ez sosem történt meg. Ezért arra biztatlak titeket, hogy aki híres színész lesz, sose feledje el azokat az egykori osztálytársait, akik nem váltak azzá" – mondta a színésznő, aki ezek szerint nem feledte a nehéz éveket.

Érettségije nincs, csak diplomája

A Life.hu cikkéből megtudhatod, hogy még gimnazista volt, amikor felvették a főiskolára Fodor Zsókát. Így, furcsamód, diplomát szerzett, de értettségizni sosem érettségizett.
Trokán Nóra nehezített futást választott http://www.life.hu/sztarok/20150907-trokan-nora-es-kocsis-tibor-nehezitett-futast-valasztott-a-runway-run-futoversenyen.htmlA hétvégén kilencszázan futottak a repülőtéri betonon, köztük két közismert művész. Ők szokatlan módon vágtak neki a nem mindennapi futópályának.TV + SztárokOrigoKatie Holmes kislánya igazi művész – Festékszóróval alkot az anyukájának http://www.life.hu/sztarok/20150907-katie-holmes-kislanya-suri-cruise-igazi-muvesz-festekszoroval-alkot-az-anyukajanak.htmlNagyon ritkán láthatunk fotókat Kati Holmes és Tom Cruise közös gyermekéről, a kis Suriról. Ezúttal azonban édesanyja kivételt tett, és közelről vehetjük szemügyre a sztárcsemetét. TV + Sztárok--Így parodizálja az Irigy Hónaljmirigy a Wellhello legnagyobb slágerét http://www.life.hu/sztarok/20150907-igy-parodizalja-az-irigy-honaljmirigy-a-wellhello-legnagyobb-slageret-a-rakpart-cimu-szamot.htmlKeményen kapja az ívet Fluor Tomi és Diaz az Irigy Hónaljmirigy legújabb paródiájában, ahol a fiúk legnépszerűbb slágerét, a Rakpartot vették célkeresztbe. TV + SztárokFotó: Szabó Balázs/Life.huTöbb, mint húsz kilótól szabadult meg Dombóvári István http://www.life.hu/sztarok/20150907-dombovari-istvan-musorvezeto-schobert-norbi-segitsegevel-husz-kilot-fogyott.htmlA humorista már évek óta küzd a fölös kilókkal, azonban nyár közepén megelégelte a súlyát, és fogyókúrába kezdett. TV + Sztárok--Kulcsár Edina Facebook-on állt ki a menekültek melletthttp://www.life.hu/sztarok/20150906-kulcsar-edina-facebook-on-allt-ki-a-menekultek-mellett.htmlAz egykori szépségkirálynő nem tudta tovább tűrtőztetni magát és hivatalos Facebook oldalán leírta, hogy mit gondol a menekültügyről. TV + Sztárok--David Beckham repülni tanítja kutyusáthttp://www.life.hu/sztarok/20150906-david-backhem-cuki-videon-repulni-tanitja-a-kutyajat.htmlDavid Beckham + cuki kutya = felrobban az internet! Mi szinte leolvadtunk a székünkről az alábbi rövidke videó láttán.TV + SztárokAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.