Katalin hercegnének ismét sikerült magára haragítania Erzsébet királynőt

Forrás: AFP/Phil Noble -
düh Erzsébet királynő költés pénz Katalin hercegné Vilmos herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sajnos ezúttal egyet kell értenünk a brit uralkodónővel, aki szerint Katalin csak úgy szórja a brit királyi család pénzét.

Szinte mindig akad valami Katalin hercegnén, amibe bele tud kötni az anyakirálynő. Erzsébet, aki nemrég uralkodási rekordot döntött, előszeretettel kritizálja unokája hitvesének szoknyahosszától kezdve a frizurájáig mindenét - ám ezúttal úgy tűnik, Katalin hercegné valóban túllőtt a célon.

Forrás: AFP/Phil Noble

A Celebrity Dirty Laundry úgy értesült, a királynő most Katalin extrém költekezésén akadt ki. Mert bár Vilmos herceg az egyedüli kenyérkereső az immár 4 fősre gyarapodott hercegi családban, jövedelmét az utolsó fillérig jótékony célokra ajánlotta fel.

Mindeközben a lap számításai szerint 2,5 millió dollárért újították fel norfolki otthonukat, amelynek csak a berendezése 1 millió dollárba került. A fenntartása sem csekély: évi 400 ezer dollárral terheli az udvar kincstárát. És ekkor még nem is beszéltünk a ruházkodásról, a dadusok és a személyzet más tagjainak fizetéséről és a luxusutazásokról. Erzsébet királynő pedig dühöng, hiszen Katalinnak a királyi család tagjaként jó példával kéne elöl járnia.

II. Erzsébet, a színek királynője - ő aztán mindent kipróbált!http://www.life.hu/trend/20150908-egyesult-kiralysag-erzsebet-kiralyno-uralkodasi-rekordot-dont.htmlTörténelmi mérföldkőhöz érkezik ma az Egyesült Királyság, II. Erzsébet királynő ugyanis szeptember 9-én átveszi néhai üknagymamájától, Viktória királynőtől a brit monarchia rekordját: mostantól ő a birodalom leghosszabb ideig regnáló uralkodója. A királynő nem lett olyan divatikon, mint a néhai Diana hercegnő vagy a britek új kedvence, Katalin, színes öltözékei és kalapjai azonban ikonikusak lettek. Most bebizonyítjuk, hogy nála kevés uralkodónak van színesebb ruhatára!Trend--Újra munkába áll Katalin hercegnéhttp://www.life.hu/news/20150908-katalin-hercegne-jovo-heten-ujra-munkaba-all-sarolta-hercegno-szuletese-utan.htmlHárom hónap szülési szabadság után visszatér hercegnéi teendőihez Katalin, akinek máris zsúfolásig telt a naptára a rengeteg eseménytől, amelyeken tiszteletét kell tennie.News--Óriási titokra derült fény: Erzsébet királynő valójában kedvelte Dianáthttp://www.life.hu/csalad/20150831-erzsebet-kiralyno-valojaban-kedvelte-diana-hercegnot.htmlA brit uralkodónő a feltételezésekkel ellentétben szerette menyét. "Közülünk való" - így jellemezte őt egy korábbi levelében.Család--Jó ideig nem láthatjuk György herceget és Saroltát?http://www.life.hu/csalad/20150902-katalin-hercegne-es-vilmos-herceg-korutazasra-keszulnek-a-gyerekeik-nelkul.htmlÚjabb körutazást tervez Cambridge hercege és hercegnéje, ám a hírek szerint sem a kis György, sem pedig nemrég született húga, Sarolta hercegnő nem fog velük tartani.Család--Ilyen, ha valakit Erzsébet királynő lát vendégülhttp://www.life.hu/kult/20150726-a-buckingham-palotaban-a-kiralyi-vendeglatasrol-nyilik-kiallitas.htmlA királyi vendéglátás évszázados pompájából kaphatnak ízelítőt szombattól a Buckingham-palota látogatói.Kult--Négy gyereket tervez az állítólag ismét várandós Katalin hercegnéhttp://www.life.hu/csalad/20150907-katalin-hercegne-es-vilmos-herceg-keszen-allnak-a-harmadik-babara-es-negy-gyereket-terveznek.htmlMivel Vilmos herceg felesége is nagy családban nőtt fel, a hercegné nem szeretne megállni két gyereknél. Mi több, a hírek szerint háromnál sem!Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.