A Playboy-villa egyik lakója is szexuális zaklatással vádolja Bill Cosby-t

Forrás: AFP/Stan Honda -
modell vád Bill Cosby szexuális zaklatás Playboy-villa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Előkerült Bill Cosby egy újabb zaklatási ügye: Chloe Goins modell szerint a humorista egy 7 évvel ezelőtti partin drogot adott neki, majd a beleegyezése nélkül ágyba vitte.

Újabb nő vállalta fel, hogy korábban szexuálisan zaklatta őt Bill Cosby. Chloe Goins azzal vádolja a híres komikust, hogy egy Playboy-villában tartott parti során kábítószert kevert az italába, amely miatt eszméletét vesztette.

Forrás: AFP/Stan Honda

Az akkor még 18 éves lány másnap félmeztelenre vetkőzve ébredt fel egy ágyban Cosby-val, de nem emlékezett rá, hogy került oda, és pontosan mi is történt kettejük között. Bill Cosby tagadta, hogy ott lett volna azon a 2008-as partin.

Nem Chloe az egyedüli, aki feljelentést tett a komikus ellen: mint ismeretes, korábban több nő vallott arról, hogy Cosby bedrogozta, majd megerőszakolta őket. A híresség ügyéről bővebben ide kattintva olvashatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.