Leesett az első hó: Kékestetőn landoltak az első hópelyhek

havazás időjárás Kékestető
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megjött! A Mátrában, Kékestetőn esett vasárnap este háromnegyed hétkor - jelentette az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Az OMSZ hivatalos megfigyelései alapján valamikor háromnegyed 7 körül havas eső formájában megérkeztek az első hópelyhek a Mátrába, Kékestetőre - adta hírül az M1 Híradó időjárás-jelentésében.

Illusztráció Forrás: MTI/Komka Péter

Nagy hóra még nem kell számítani, de az Északi-középhegység magasabb területein a továbbiakban még lehet havazás.

Te ezeket ikszelted? Íme, a hatos lottó nyerőszámaihttp://www.life.hu/news/20151011-ime-a-hatos-lotto-nyeroszamai.htmlA 41. héten megtartott hatos lottószámsorsoláson nem volt telitalálatos szelvény, de az 5 találatossal is szép kis summa üthette a markát a nyerteseknek. NewsThinkstockHalálra gázolt több embert Diana Dinu, román szépségkirálynőhttp://www.life.hu/news/20151011-halalra-gazolt-4-embert-diana-dinu-roman-szepsegkiralyno.htmlA 25 éves szépség autójával egy lovaskocsiba rohant a romániai Haret közelében.NewsOrigoSok bolt nyitva lesz vasárnaphttp://www.life.hu/news/20151011-sok-bolt-nyitva-lesz-vasarnap.htmlBudapesten egészen sok üzlet lesz nyitva október 11-én, vasárnap. NewsThinkstockUgye beszerezted a téli cuccokat? A Mátrában este már havazhathttp://www.life.hu/news/20151011-a-matraban-este-mar-havazhat.htmlVedd elő a bundabugyit és a szőrmés kesztyűt. Este hóvá változhat az eső az Északi-Középhegység magasabb részein. NewsThinkstockDöbbenet: Felesége levágott fejével sétált egy férfihttp://www.life.hu/news/20151011-mumbai-kozeleben-csalfa-neje-levagott-fejevel-setalgatott-az-utcan-egy-ferfi.htmlAz ott most tényleg egy fej? Szerencsére nem túl jó minőségű az alábbi videó, de a Mirror szerint a felvételen az látszik, hogy egy férfi fényes nappal sétálgatott a kezében a felesége levágott fejével.News--Havonta 27 milliót költ partikra, felesége és csajai plasztikáira az iparmágnáshttp://www.life.hu/news/20151008-bastian-yotta-nemet-szarmazasu-iparmagnas-luxus-baywatch-eletet-el.htmlBastian Yotta német származású iparmágnás saját bevallása szerint felépítette saját Baywatch életét – csak az életmentés hiányzik az egészből. Ehelyett azonban havi 27 millió forintot költ csajai plasztikai műtéteire, felesége shoppingolására, sportkocsikra és partikra. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.