brutális kegyetlenség verés erőszak családon belüli erőszak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Súlyos testi sértés gyanúja miatt indítottak eljárást egy 24 éves tarnazsadányi férfi ellen. Az információk szerint fémcsővel verte élettársát.

Szeptember elején hívott mentőt egy férfi, aki a VIII. kerületben bántalmazta barátnőjét. Azért kért segítséget, mert félt, hogy a nő belehalhat a sérülésekbe. Egy fémcsővel bántalmazta, a sérülések 8 napon túl gyógyulnak. A rendőrök kihallgatták a bántalmazott nőt, aki védte barátját, és azt mondta, más módon sérült meg, nem a férfi bántotta.

Forrás: Thinkstock

A rendőrök megállapították, a férfi nagy valószínűséggel nagyjából százszor bántalmazta párját az elmúlt 4 évben. Lelkileg és fizikailag terrorizálta. Október 7-én elfogták és őrizetbe vették a férfit.

Te ezeket ikszelted? Íme, a hatos lottó nyerőszámaihttp://www.life.hu/news/20151011-ime-a-hatos-lotto-nyeroszamai.htmlA 41. héten megtartott hatos lottószámsorsoláson nem volt telitalálatos szelvény, de az 5 találatossal is szép kis summa üthette a markát a nyerteseknek. NewsThinkstockTömegközlekednél? Ma inkább gyalogolj - Korlátozott a forgalom Budapestenhttp://www.life.hu/news/20151011-korlatozott-a-forgalom-budapesten-a-sportrendezvenyek-miatt.htmlJelentős forgalomkorlátozásokra kell ma számítani a fővárosban és módosul sok közösségi közlekedési járat menetrendje is a 30. Spar Budapest Maraton Fesztivál és a lánchídi kerékpáros felvonulás miatt. News--Döbbenet: Felesége levágott fejével sétált egy férfihttp://www.life.hu/news/20151011-mumbai-kozeleben-csalfa-neje-levagott-fejevel-setalgatott-az-utcan-egy-ferfi.htmlAz ott most tényleg egy fej? Szerencsére nem túl jó minőségű az alábbi videó, de a Mirror szerint a felvételen az látszik, hogy egy férfi fényes nappal sétálgatott a kezében a felesége levágott fejével.News--Jön az eső! Jelentős mennyiségű csapadék érkezikhttp://www.life.hu/news/20151010-idojaras-jon-az-eso-jelentos-mennyisegu-csapadek-erkezik.htmlNégy megyére másod-, kilenc megyére és a fővárosra elsőfokú figyelmeztetést adott ki vasárnapra a meteorológiai szolgálat jelentős mennyiségű csapadék veszélye miatt. NewsThinkstockTerrortámadás! Egy béketüntetés gyülekezőhelyén robbantottak Ankarábanhttp://www.life.hu/news/20151010-terrortamadas-ankaraban-egy-beketuntetes-gyulekezohelyen-robbantottak-halottak-es-serultek-is-vannak.htmlRobbanás történt a török fővárosban, Ankarában, egy béketüntetés gyülekezőhelyén. Az áldozatok száma meghaladja a harmincat, és több mint százhúsz sebesült is van. A török kormány terrortámadásnak minősítette az esetet.NewsTerrortámadás! Egy béketüntetés gyülekezőhelyén robbantottak Ankarábanhttp://www.life.hu/news/20151010-terrortamadas-ankaraban-egy-beketuntetes-gyulekezohelyen-robbantottak-halottak-es-serultek-is-vannak.htmlRobbanás történt a török fővárosban, Ankarában, egy béketüntetés gyülekezőhelyén. Az áldozatok száma meghaladja a harmincat, és több mint százhúsz sebesült is van. A török kormány terrortámadásnak minősítette az esetet.News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.