jógaoktató VV Gigi utazás mesterképzés India
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan magára hagyja párját a Való Világ egykori játékosa: VV Gigi Indiába utazik jógaoktató mesterképzésre.

Hamarosan Indiába megy VV Gigi jógaoktató mesterképzése miatt. Utazása előtt azonban még néhány napot együtt töltött párjával, Gyulával a romantikus Róma városában.

Forrás: RTL Klub

"Fantasztikusan éreztük ma­gukat, gyönyörű helyeken jártunk, minden nevezetességet megnéztünk, így pihenés helyett is csak a várost jártuk. Nagyon fáradtan érkeztünk haza"- mondta el a Borsnak Gigi, aki február óta él együtt párjával.

Sztárban sztár:Peter Sramek a születésnapján költözött fel Budapestrehttp://www.life.hu/sztarok/20151015-peter-sramek-a-sztarban-sztet-szlovak-enekese-szuletesnapjan-koltozott-fel-budapestre.htmlNagyot változott a világ Peter Sramek körül. A Rising Star szlovák anyanyelvű, és magyarul alig tudó versenyzőjét beválasztották a legnézettebb hazai produkcióba, a Sztárban sztárba. Levált a családjáról, felköltözött Budapestre és egyre jobban beszél magyarul. A nézők pedig hétről hétre díjazzák szorgalmát és tehetségét, rengetegen szavaznak rá. TV + Sztárok--Kulcsár Edináékat lenézte a cseh származású szupermodellhttp://www.life.hu/sztarok/20151015-kulcsar-edinaekat-lenezte-a-cseh-szarmazasu-szupermodell-eva-herczigova.htmlKulcsár Edina hiába a világ második legszebb nője, egy nála kevésbé szép, de már nemzetközi sikerekkel bíró, cseh származású szupermodell nem volt hajlandó vele fotózkodni. TV + Sztárok--Pucér lánnyal erősít az RTL Klub műsorahttp://www.life.hu/sztarok/20151016-fabian-franciska-meztelenre-vetkozott-a-hungarys-got-talent-tehetsegkutatoban.htmlA legújabb magyar tehetségkutatóban, a Hungary’s Got Talentben próbált szerencsét Fábián Franciska, aki Benkő Dániellel ír könyvet a női nemi szervről, és szerencsét próbált már a pornóiparban is. TV + SztárokThinkstockKét jó pasi egy fotón! - Jamie Oliver és Orlando Bloom együtt főztekhttp://www.life.hu/sztarok/20151016-jamie-oliver-es-orlando-bloom-egyutt-alltak-a-tuzhely-moge-micsoda-pasik.htmlA női rajongól legnagyobb örömére a pucér szakácsként elhíresült Jamie, és a nők millióinak szívét megdobogató Bloom végre közös fotón pózolnak. TV + SztárokOrigoHoppá! Lopással vádolja Majkát Varga Győzőhttp://www.life.hu/sztarok/20151016-varga-gyozo-az-irigy-honaljmirigy-sztarja-lopassal-vadolja-majkat.htmlAz Irigy Hónaljmirigy tagja meglepő Facebook-bejegyzést írt Majka Belehalok című slágeréről. TV + Sztárok--Király Viktor világsztárral fotózkodott - Micsoda kép!http://www.life.hu/sztarok/20151016-kiraly-viktor-bruce-willis-tarsasagaban-ebedelt-los-angelesben.htmlA Los Angelesben tartózkodó énekes éppen egy étterem teraszán beszélgetett a barátaival, amikor kiszúrta a háta mögött ebédelő Bruce Willist!TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.