Király Viktor produkciójától elájult a zsűri - Imádják!

Voice továbbjutás párbaj énekes Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb fantasztikus produkciót láthattunk a magyar énekestől, ami hallatán nem csak a zsűri, de a közönség is elájult. Viktor egyre közelebb kerül a döntőhöz. 

Egyszerűen megőrülnek a tengerentúlon a Megasztár egykori győzteséért, aki újból bebizonyította, hogy mekkora tehetség is ő valójában. Most egy úgynevezett Knock out (Kiütéses) fordulóban lépett színpadra ellenfelével, aki Jordan Smith volt. A Kentuckyból származó énekes Adele egyik dalát adta elő, míg Viktor egy Alicia Keys-számot énekelt. A szabályok alapján csak egy énekes mehet innen tovább, de a döntés csak hétfő éjjel derül ki.

Király Viktor megszólalt Voice-beli „kiesése” ügyében

Hiába imádják Amerikában is Király Viktort, úgy tűnik, a következő párbajban veszít majd Jordan Smith ellen. A Voice szigorú szerződése miatt a Király család nem nyilatkozhat a műsorról, de a Borsnak sikerült megszólaltatnia az énekest.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.