Az ott egy mosoly? Mindenkit meglepett Victoria Beckham

színpad divattervező David Beckham Brooklyn Beckham Glamour Woman of the Year New York Spice Girls Victoria Beckham mosolygás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fűszeres lányból lett divattervezőnő a Glamour Women of the Year díjátadón eresztett el egy teljes fogsoros vigyort. Nekünk bejön!

Victoria Beckham híresen nem szeret mosolyogni. A Spice Girls lánybanda egykori tagja azonban mostanában mintha kezdene kiengedni: a jégkirálynőt még jó múltkor férje, David Beckham buktatta le egy fotó erejéig, ezúttal pedig a Glamour Women of the Year színpadán vigyorgott egy hatalmasat.

Forrás: AFP/Larry Busacca

Lehet, hogy kísérője, azaz 16 éves fia, Brooklyn közelsége hatott rá ilyen pozitívan?

Fűszeres lányból divatikon

Victoria Beckham mindössze húszévesen lett világsztár a Spice Girls csajokkal. Most, húsz évvel később azonban már elérte azt, hogy munkáját valóban elismerik - divattervezőként évek óta bebizonyítja, hogy volt értelme otthagynia a popszakmát. A Life.hu cikkéért kattints ide!
Ezért hagyott fel az énekléssel Victoria Beckhamhttp://www.life.hu/trend/20151013-victoria-beckham-a-spice-girls-egykori-enekesnoje-elarulta-miert-lett-divattervezo.htmlA „fűszeres lányok" mindig stílusos tagja elárulta, miért döntött úgy, hogy felhagy az énekléssel. Trend--David Beckham új barátokat szerzett Nepálbanhttp://www.life.hu/csalad/20151108-david-beackham-nepali-diakokkal-szelfizett.htmlA focilegenda éppen Nepálban tartózkodik egy dokumentumfilm forgatása kapcsán. Persze ott is akadnak bőven rajongói a 40 éves, aranyszívű focilegendának. CsaládOrigoElképesztő luxus: nézz be Victoria és David Beckham álomotthonába!http://www.life.hu/otthon/20151015-victoria-es-david-beckham-uj-luxusotthon-vasarlasat-tervezi-gloucestershire-ben.htmlA brit sztárpár újabb álomotthon vásárlását tervezi a meseszép Gloucestershire-ben. Kukkants be a Beckham család soron következő villájába! Otthon--Micsoda?! David Beckham a hétvégén spermát ebédelthttp://www.life.hu/sztarok/20151104-david-beckham-szingapurban-jart-ahol-tobb-kulonleges-fogast-peldaul-spermat-evett.htmlIgazán különleges ételcsodát kóstolt meg az éppen Szingapúrban tartózkodó focista. A fotó láttán mi nem lettünk éhesek.TV + Sztárok--Lebetegedett a Victoria's Secret legdögösebb angyala - mi lesz így a bemutatóval?http://www.life.hu/drlife/20151106-lebetegedett-a-victorias-secret-legdogosebb-angyala-candice-swanepoel.htmlAz influenza a legszebbeket sem kíméli: Candice Swanepoel pár nappal a fehérneműcég éves show-ja előtt robbant le. Dr. LifeOrigoÍme, a lány, aki meghódította Brooklyn Beckham szívéthttp://www.life.hu/intim/20151102-brooklyn-beckham-baratnoje-a-modell-sonia-ben-ammar.htmlItt az ideje, hogy megtanuljuk a 16 éves Sonia Ben Ammar nevét, mert a jelek szerint még sokat fogunk hallani róla. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.