Íme, a lány, aki meghódította Brooklyn Beckham szívét

Forrás: Instagram/Sonia Ben Ammar -
modell David Beckham Brooklyn Beckham párkapcsolat barátnő szerelem randi Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Itt az ideje, hogy megtanuljuk a 16 éves Sonia Ben Ammar nevét, mert a jelek szerint még sokat fogunk hallani róla.

Minden jel arra mutat, hogy Brooklyn Beckham összejött a gyönyörű modellpalántával, Sonia Ben Ammarral. A tinipárt nemrég a Hollywood Bowlban kapták lencsevégre együtt, és úgy tudni, a 16 éves lány nem csupán megkapó szépségével hódíthatta meg Victoria és David Beckham fiacskájának szívét.

Forrás: Instagram/Sonia Ben Ammar

A francia születésű leányzóhoz közel áll a punk-rockos stílus (legalábbis ahogyan az Instagramra feltöltött képei alapján tűnik), több hírportál amolyan "cool csajnak" hívta, aki a modellmunkáin túl gyakran posztol egy-egy stúdióban lőtt képet magáról, tehát a zene is közel áll hozzá.

Forrás: Instagram/Sonia Ben Ammar

Ráadásul a családi háttere sem utolsó: édesapja, Tarak Ben Ammar híres tunéziai filmproducer és -forgalmazó, aki korábban Michael Jackson menedzsere volt a HIStory nevű világkörüli koncertturnéján.

Brooklyn Beckham eddig viszonylag visszafogottan csapott bele a csajozásba, hiszen a média mindössze csak Chloe Grace Moretz színésznővel hozta hírbe az elmúlt pár évben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.