Elhunyt Várhidi Pál focista, Aranycsapat keretének tagja

Forrás: Ujpestvaros.hu -
halál gyász Várhidi Pál Aranycsapat futballista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyászol a futballvilág. Az Újpest legendás futballistája, az Aranycsapat keretének tagja nyolcvannégy éves korában elhunyt.

Az egykor kiváló védő pályafutása során kizárólag az Újpestben játszott. Futballjátkosként élete legnagyobb pillanata a londoni 6-3 volt. Bár csak a cserepadon ült, azt mondta, számára az is óriási megtiszteltetés volt, hogy az Aranycsapat tagjaként ott lehetett azon a mérkőzésen. Várhidi nem sokkal később a svájci világbajnokságon is részt vett a nemzeti csapattal, de pályára nem lépett. Az 1960-as római olimpián pedig bronzérmet szerzett a nemzeti együttessel.

Forrás: Ujpestvaros.hu

Aktív pályafutását követően edzőként is nagy sikereket ért el, hét évig volt Újpesten az első csapat edzője (1973-1980), irányításával négy bajnoki címet nyert a klub.

A szakember augusztus elején időskori megbetegedés miatt került kórházba – írja az Origo.hu.

Ördög Nóra:Egy gyomorbavágó élménnyel gazdagodtamhttp://www.life.hu/news/20151111-ordog-nora-egy-gyomorbavago-elmennyel-gazdagodott-angolaban.htmlÉletre szóló tapasztalatot szerzett Ördög Nóra Afrikában, aki amióta hazatért, még jobban értékeli a családja nyugodt, biztonságos életét. Globális gondolkodásra biztat, és azzal a felelősségérzettel gazdagodott, hogy ha akarunk, igenis tudunk tenni a nélkülöző gyerekekért. News--Belehalt sérüléseibe az Orosházán megégett csecsemőhttp://www.life.hu/news/20151112-belehalt-seruleseibe-az-oroshazan-megegett-csecsemo.htmlA kórházba szállítása után meghalt az a nyolc hónapos kisfiú, aki szerdán megégett egy orosházi lakástűzben. NewsThinkstockTragédia! 32 éves korában meghalt a magyar labdarúgó, Fülöp Mártonhttp://www.life.hu/news/20151112-fulop-marton-ma-reggel-hunyt-el-a-magyar-labdarugo-valogatott-kapusa-rakos-volt.htmlHosszan tartó, súlyos betegség után csütörtök hajnalban elhunyt a magyar futball 24-szeres válogatott kapusa. Fülöp 2013 óta küzdött a rákkal. NewsTerror, szülés, cápa, szex? Érdekességek a légiutas-kísérők világábólhttp://www.life.hu/news/20151112-ime-tobb-titok-a-legiutas-kiserok-munkajarol-kitalalt-egy-egykori-stewardess.htmlA repülőgép személyzetének minden tagjának tisztában kell lennie azzal, hogyan kell kezelni egy vészhelyzetet, mit kell tennie, ha például terrorista van a gépen. Mandy Smith 12 év történeteit szedte most össze. News--Meddig élvezhetjük még a novemberi tavaszt? http://www.life.hu/news/20151112-novemberi-napsutes-vajon-meddig-elvezhetjuk-meg-a-jo-idot.htmlAz emberek többsége kapucnis pulóverben és vékony kabátban szaladgál az utcákon; szokatlan kép ez így november közepe tájékán. Az előrejelzések szerint a hónap végéig nem igazán változik a helyzet. News--Elhunyt Helmut Schmidt volt német kancellárhttp://www.life.hu/news/20151110-elhunyt-helmut-schmidt-volt-nemet-kancellar-1.htmlHelmut Schmidt német szociáldemokrata politikus, a Német Szövetségi Köztársaság ötödik kancellárja 97. életévében Hamburgban elhunyt. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.