Szakadékba zuhant egy rendőröket szállító busz:40 halott!

Forrás: AFP/Telam -
halál zuhanás szakadék baleset rendőr halálos baleset busz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
40 rendőr halt meg Argentínában, amikor az őket szállító busz egy szakadékba zuhant.

A szörnyű baleset Buenos Airestől 1500 kilométerre fekvő Salta városa mellett történt. A rendőröket szállító busz sofőrje megpróbált átkelni egy szakadék fölötti hídon, amikor elvesztette uralmát a jármű fölött és a busz felborult majd a szakadékba zuhant – írja a New York Times.

Forrás: AFP/Telam

A buszon 60 ember tartózkodott, a túlélőket és a sérülteket egy közeli kórházba szállították.

Megszoptatta pácienseit az őrült pszichoterapeutahttp://www.life.hu/news/20151215-vanessa-clark-orult-pszichoterapeuta-megszoptatta-pacienseit.htmlVanessa Clark pszichoterapeuta 4 év börtönt kapott, amiért ráerőszakolta mellbimbóját néhány páciensére. News--Továbbra is zaklatja Katalint a francia gyerekrablóhttp://www.life.hu/news/20151215-patrick-royer-francia-gyerekrablo-ellen-europai-elfogatoparancsot-adtak-ki-tovabbra-is-zaklatja.htmlEurópai elfogatóparancsot adtak ki Patrick Royer francia állampolgár ellen, aki bántalmazta magyar élettársát, Katalint, közös gyermeküket pedig elrabolta. A férfi azóta üzenetekben zaklatja egykori párját. NewsOrigoHatalmas csőtörés Budapesten: Leállt a villamosforgalom!http://www.life.hu/news/20151215-hatalmas-csotores-budapesten-a-viii-keurletben-eallt-a-villamosforgalom.htmlHatalmas csőtörés történt Budapest VIII. kerületében. A BKK kénytelen volt leállítani egyik járatát, akkora mennyiségű víz hömpölyög az utcán.News--Változtasd meg pár perc alatt a nézőpontot - Lenyűgöző videó!http://www.life.hu/news/20151214-mi-az-elet-ertelme-most-megtudhatod-motivacios-video-terjed-az-interneten.htmlVajon mi az élet célja? Miért élünk a Földön? Erre keresi a választ egy angol filozófus, Alan Watts. A videó szerint megtalálta a választ. NewsThinkstockMarilyn Monroe utolsó, halála előtt készült fotóihttp://www.life.hu/news/20151214-marilyn-monroe-utolso-halala-elott-keszult-fotoi-elokerultek.htmlBert Stern 3 héttel a szexszimbólum halála előtt készítette az eddig még nem látott felvételeket. NewsOrigoTaylor Swift levédeti születési évéthttp://www.life.hu/news/20151213-taylor-swift-enekesno-levedeti-albuma-cimet-es-szuletesi-evet-az-1989-et.htmlAz énekesnő már kérelmezte az igényét, hogy védetté tenné albuma címét és egyben születésének évét, az 1989-et. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.