A Dirty Led Light Crew a Hungary's Got Talent győztese

győztes Hungary's Got Talent nyeremény Dirty Led Light Crew Got Talent tánc RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A különleges látványvilágot megalkotó tánccsapatot arról faggattuk, mihez kezdenek a hatalmas nyereménnyel, amit a győzelemmel bezsebeltek.

A Hungary's Got Talent a Life.hu szívügye volt, hiszen már a kezdetektől részesei voltunk a show-nak. Egészen a döntőig faggattuk a produkciókban részt vevő tehetségeket, és be kell vallanunk, sokakat nagyon megkedveltünk. A Dirty Led Light Crew – akik Geszti Péternek a kedvencei - nyereménye 12 millió forint, egy utazás Panamába és egy autó. A csapat vezetőjét arról faggattuk, mihez kezdenek a győzelemmel járó pénzösszeggel.

Forrás: Szabó Gábor/Origó

„Egy pillanatig nem gondolkodtunk a döntő előtt és alatt sem, hogy mire költenénk a nyereményösszeget, mert nem a pénz motivált minket. Az volt a fontos számunkra, hogy megtudjuk, milyen érzés nyertesként állni az Got Talent színpadán. Minden álmunk valóra vált" – mondta Zoltán a Life.hu-nak.

A zsűri különdíját Badár Tamás bűvész nyerte, aki 3 millió forintot zsebelt be, amit tehetségének fejlesztésére fordíthat.

Felállva tapsolt a Got Talent zsűrije - Lehet, hogy megvan a győztes? http://www.life.hu/sztarok/20151219-az-rtl-klub-hungarys-got-talent-zsurije-felalva-tapsolt-molnar-nikoletta-rudtancos-produkcioja-utan.htmlA Hungary's Got Talentben először állt fel mind a négy ítész, ugyanis elbűvölte őket Molnár Nikoletta rúdtánc produkciója. TV + Sztárok--Bréking! Sebestyén Balázs megmutatta!http://www.life.hu/sztarok/20151219-sebestyen-balazs-az-rtl-klub-es-a-class-fm-musorvezetoje-megmutatta-egy-centis-hajat.htmlLehullott a sapka! Dombovári István a Hungary's Got Talent élő show-jában lekapta Balázs fejéről a rasztasapkát és megmutatta a műsorvezető új haját. Vagy inkább annak hiányát. TV + Sztárok--Felállva tapsolt a Got Talent zsűrije - Lehet, hogy megvan a győztes? http://www.life.hu/sztarok/20151219-az-rtl-klub-hungarys-got-talent-zsurije-felalva-tapsolt-molnar-nikoletta-rudtancos-produkcioja-utan.htmlA Hungary's Got Talentben először állt fel mind a négy ítész, ugyanis elbűvölte őket Molnár Nikoletta rúdtánc produkciója. TV + Sztárok--Molnár Nikolett különleges szeánszába engedett bepillantásthttp://www.life.hu/sztarok/20151219-molnar-nikolett-a-got-talent-versenyzoje-kulonleges-szeanszaba-engedett-bepillantast.htmlA Hungay’s Got Talent legszexibb indulójának a döntő előtt lestünk be az öltözőjébe. Nikit a sötétben egy gyertya társaságában találtuk, így azonnal rákérdeztünk, mi történik éppen?TV + Sztárok--Hoppá! Micsoda meglepetés! - Badár Tamás, a Got Talent bűvésze elárulta, mi a kabalájahttp://www.life.hu/sztarok/20151219-badar-tamas-buvesz-elarulta-mi-a-kabalaja-a-hungarys-got-talentben.htmlA Hungay’s Got Talent lenyűgöző bűvésztehetsége elárulta, ő csak akkor izgul majd, amikor elhagyja a színpadot. TV + Sztárok--Biztonsági őrök védik Vajna Tímea királynőjét http://www.life.hu/sztarok/20151219-nagy-nikoletta-meg-setalni-sem-mehet-egyedul-biztonsagi-intezkedesek-las-vegasban.htmlVasárnap rendezik a Miss Universe világdöntőjét Las Vegasban. Idén Nagy Nikoletta képviseli hazánkat, aki nem mehet egyedül szinte sehova a kaszinófővárosban. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.