5 kép, ami felrobbantotta az internetet 2015-ben

Forrás: Kensington Royal Palace -
Kim Kardashian kép Csobot Adél 2015 Amber Rose Istenes Bence Caitlyn Jenner botrányos György herceg cuki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közeledik az év vége, mi pedig összeszedtük azokat a fotókat, amik a legnagyobb port kavarták az év folyamán. Volt itt pucérkodás, cuki trónörökös és megható családi pillanat is. 

Amber Rose feneke

Kim Kardashian ádáz ellenfele egész évben elhalmozott minket a sokat mutató fotóival. A méretes kebleiről és hatalmas popójáról híres Amber év elején készítette magáról ezt az igen szexi képet, melyen az erkélyen villantja meg méretes hátsóját. A fotó persze azonnal bejárta az internetet, és rengeteg mém készült belőle.

Amber Rose méretes feneke Forrás: Instagram/amberrose

Caitlyn Jenner a Vanity Fair címlapján

Kim Kardashian mostohaapja, Bruce Jenner az idén nővé operáltatta magát. A Vanity Fair világhírű magazinban jelentette be, hogy már új néven, Caitlyn Jennerként él tovább.

Forrás: AFP/Mladen Antonov

György herceg cuki fotója

A kis trónörökös és kishúga közös fotója egyszerűen zabálnivaló. Katalin hercegnő és Vilmos herceg elsőszülöttje még csak két éves, de már most látszik, hogy igazi szívtipró válik majd belőle. Sarolta és bátyja a hírek szerint nagyon jó testvérek.

György herceg és Sarolta hercegnő Forrás: Kensington Royal Palace

Kim Kardashian meztelen szelfije

A celeb még augusztusban töltötte fel magáról ezt a képet, méghozzá azért, hogy bebizonyítsa: tényleg terhes, és nem béranyával hordatja ki második gyermekét! Oké, ettől már biztosan mindenki elhitte a dolgot. A kisfiú decemberben meg is született, és a Saint nevet kapta.

Kim Kardashian West meztelenül pózol Forrás: Instagram/kimkardashian

Magyar-fronton: Istenes Bence és Csobot Adél közös fotója

A pár már hármasban ünnepelhette a karácsonyt, amit meg is örökítettek a rajongóknak. A 21 éves leendő anyuka és párja nagy örömmel mutatták meg a Facebookon, hogy már mennyire kikerekedett Adél pocakja.

Istenes Bence és Csobot Adél Forrás: Facebook/ Istenes Bence
Durva! Egy billió lájkot hoztak Kylie Jenner mellei 2015-benhttp://www.life.hu/sztarok/20151228-kylie-jenner-egy-billio-lajkkal-lett-gazdagabb-2015-ben.htmlA Kendall-Kardashian család legifjabb tagja meglepő adatot osztott meg rajongóival Instagram-oldalán, ami szerint összesen egy billió lájk érkezett a közösségi oldalra feltöltött fotóira 2015-ben. TV + Sztárok--Lopással vádolják Dwayne Johnsont és Mark Wahlberget http://www.life.hu/sztarok/20151228-dwayne-johnsont-es-mark-wahlberget-bepereltek-allitolag-elloptak-tobb-sztorit-a-sorozatukhoz.htmlA két hollywoodi szupersztárt a Nagypályások írói perelték be, méghozzá azért, mert szerintük ellopták az általuk írt sztorikat. TV + SztárokNorthfotoNagyon megöregedett a Jóbarátok sztárja, Matthew Perry - Alig ismerni ráhttp://www.life.hu/sztarok/20151228-matthew-perry-a-jobaratok-sztarjara-nagyon-megoregedett.htmlSzinte rá sem ismerni a Jóbarátok egykori sármos sztárjára. Matthew Perryt pluszkilókkal, kopaszodó, ősz hajjal és borostával kapták lencsevégre. TV + Sztárok--Így búcsúznak a karácsonytól Floridában Gombos Edináékhttp://www.life.hu/sztarok/20151227-igy-bucsuznak-a-karacsonytol-floridaban-gombos-edinaek.htmlAz utóbbi időben ismét gyakrabban mutatja meg családját az immár Floridában élő Gombos Edina. Ennek persze a műsorvezető követői nagyon örülnek, ugyanis jó rájuk nézni. TV + SztárokOrigoGörög Zita meseszép téli fotót posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20151226-gorog-zita-meseszep-teli-fotot-posztolt.htmlBejgli előtt, bejgli után - írta fotójához Görög Zita a Facebookon. A modell szokásos karácsonyi programjával dolgozza le az ünnepi finomságokat.TV + Sztárok--Elnöki karácsony! Így fest az ünnep Wellhello módrahttp://www.life.hu/sztarok/20151225-elnoki-karacsony-igy-fest-az-unnep-wellhello-modra-fluor-tomi-posztolt.htmlElnöki ügy, elnöki ünnep. Fluor Tomi és Diaz is megmutatták fenyőfájukat. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.