Extravagáns kismamafotó készült Pásztor Annáról

Fotó: Kleb Attila -
fotó terhesség extravagáns énekesnő Pásztor Anna indián kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnőről akkor készült az elementáris női őserőt megidéző fotósorozat, amikor első gyermekét, Benjit várta.

Pásztor Anna szereti a különleges fotókat és jelmezeket. Amikor kisfiával volt várandós, akkor ősindián asszonynak öltözve, íjjal a kezében állt modellt. Jelenleg már második gyermekét várja, és hamarosan újabb lenyűgöző fotósorozattal rukkol el, de addig is gyönyörködhetünk az első terhessége alatt készült extravagáns kismamafotóban.

Fotó: Kleb Attila

„Az új sorozat más lesz, mert ezúttal kislányt hordok a szívem alatt. Ezért Leonardo szárny-vázlataiból rekonstruált szárny lesz rajtam, és egy harcos angyal bőrébe bújok. Amikor a kisfiammal voltam terhes, akkor egy vadabb asszonyt szerettünk volna megjeleníteni. Úgy érzem, a várandóság alatt, az univerzum olyan erővel ruház fel egy nőt, hogy bármi ellen megvédi önmagát és magzatát. Számomra egy ösztönébredés volt a terhesség, azért próbáltunk egy ősindián asszonyt megjeleníteni. A fotózás közben arra gondoltam, hogy egy harcoló tigristől kell megvédenem a családomat" – mesélte Anna.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.