Nádai Anikó: "Átlagos anya vagyok, átlagos problémákkal"

hétköznapok valóvilág gond öröm Nádai Anikó sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztármama közösségi oldalán, egy hosszabb bejegyzésben foglalta össze, anyaként milyen problémákkal küzd a hétköznapokban.

Nádai Anikó közösségi oldalán írt egy felettébb őszinte bejegyzést arról, hogy telnek a hétköznapjai, mióta anya lett.

Forrás: Facebook/Nádai Anikó

„Nem járok edzeni, mint ahogy terveztem. Napközben próbálok rendet tartani, esetleg főzni, de másra már nincs energiám a gyerek mellett. Sokszor csak mamuszban ülök itthon és a kis köntösömben. Kiábrándító látványt nyújthatok. Mindemellett csak 3-4 óra magasságában jutok el odáig, hogy valami gyorskaját „reggelizzek"" – írta Anikó, aki a pozitív érzésekről sem feledkezett el említést tenni.

„Ami boldoggá tesz: a fiam nevetése, látni, ahogy napról napra egyre ügyesebb. A párom, aki mindenben segít. Van, hogy bevállalja, hogy ő kel fel éjszaka a gyerekhez, fürdeti és mindemellett még engem is elvisel. Csodás apa! Anyukám leírhatatlan szeretete az unokája iránt. Ha szép az idő, ha együtt lehetünk. Ha a barátaim meglátogatnak, ha átmehetek a szomszédba egy jó kávéra. Ezek azok a dolgok, ami miatt képes vagyok újult energiával és pozitívan elkezdeni egy újabb napot" – írta a boldog anyuka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.