Bevadult a szőrmók - ÉNB Alexát megharapták

ÉNB Alexa görény Éjjel-nappal Budapest háziállat harapás RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Éjjel-Nappal Budapest dögös szépsége nem bánta, hogy kis barátja nekiesett a fülének.

ÉNB Alexa vadászgörénnyel pózolt, akinek szó szerint fülig ért a szája. Sőt, új gazdija láttán úgy bevadult a szőrmók, hogy megharapdálta a lányzót - ám ő így is elolvadt a kis cukiságtól.

Forrás: Instagram/Alexa Hivatalos

„Miután jól beleharapott a fülembe, Kimberly meg is nyalta a száját" – írta a kép mellé Alexa.

Nem tud betelni vele - Így torkoskodik Horváth Éva http://www.life.hu/sztarok/20160113-horvath-eva-modell-torkoskodasban-nagymeno-es-a-normafanal-egy-hatalmas-langost-evett.htmlA modell bevallotta, mivel nem tud betelni és mi az, amitől azonnal elcsábulnak az ízlelőbimbói.TV + Sztárok--"Nem tudtam hova tegyem ezt az egészet" - Megviselte a siker Radics Gigithttp://www.life.hu/sztarok/20160113-radics-gigit-megviselte-a-siker-errol-garami-gabornak-a-class-utasban-vallott.htmlAz énekesnő 16 évesen megnyert egy országos tehetségkutatót, és azóta a hazai könnyűzenei élet meghatározó szereplője. A sikert nagyon élvezi, de nem mindig volt ez így. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoHarsányi Levente különleges meglepetéssel kedveskedett Ganxstánakhttp://www.life.hu/sztarok/20160113-harsanyi-levente-az-mtva-a-dal-musorvezetoje-kulonleges-meglepetessel-kedveskedett-ganxsta-zoleenak.htmlA Dal 2016 műsorvezetője egy dalszöveggel köszöntötte az 50 éves Ganxsta Zoleet. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huFokozódik a Jennifer Lawrence-botrány - Megszólalt egy szemtanú! http://www.life.hu/sztarok/20160113-jennifer-lawrence-nem-volt-durva-megszolt-egy-jelen-levo-ujsagiro-botrany.htmlA színésznő beszólását több újságíró is végighallgatta a Golden Glob-gálán. Az egyikük most nyilatkozott az ügy kapcsán, és kiállt a sztár mellett. TV + Sztárok--Kórházba került az Éden Hotel sztárja - Csúnyán összeverték Bencéthttp://www.life.hu/sztarok/20160113-az-eden-hotel-szereploje-bence-korhazba-kerult-mert-csunyan-osszevertek.htmlSúlyos testi sértés miatt indult nyomozás Éden Bence ügyében, aki a napokban egy szórakozóhelyen keveredett verekedésbe.TV + SztárokOrigo"Jogtalanul kerül veszélybe minden" - Végrehajtás alatt Szorcsik Vikiék cégehttp://www.life.hu/sztarok/20160113-szorcsik-vikiek-cege-vegrehajtas-ala-kerult-jogtalanul-kerul-veszelybe-minden.htmlMindössze 4550 forint miatt került veszélybe Szorcsik Vikiék családi vállalkozása. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.