Rebel Wilson kínos fotót osztott meg a gyermekkorából

fotó gimnázium színész Rebel Wilson vicces
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő Seth Meyers műsorában volt vendég a hétvégén, ahol egy jó pár évvel ezelőtti felvétel is előkerült róla. Persze a nevetés nem maradt el. 

Wilson ezen a képen éppen 18 éves, és elmondása alapján azért van softball-kesztyű a kezén, mert a gimiben imádott különböző pasis sportokban részt venni. Amikor a hajára kérdeztek rá, elkezdett nevetni, és azt mondta, hogy biztosan nem volt jóban a fodrásszal.

Rebel Wilson gimisként Forrás: Youtube/Late Night with Seth Meyers

A rajongók eldobták az agyukat Lilu bikinis fotói láttánhttp://www.life.hu/sztarok/20160209-lilu-az-rtl-klub-musorvezetojenek-bikinis-fotoi-lattan-a-rajongok-eldobtak-az-agyukat.htmlAz RTL Klub műsorvezetője éppen Dubaiban nyaral, ahonnan nagyon dögös fotókat posztolt, a kommentelők fantáziája pedig azonnal beindult. TV + SztárokOrigoMichael Schumacher még mindig a leggazdagabb sportolók egyikehttp://www.life.hu/sztarok/20160210-michael-schumacher-hetszeres-forma1es-vilagbajnok-meg-mindig-a-leggazdagabb-sportolok-egyike.htmlA hétszeres Forma–1-es világbajnok drága gyógykezelései ellenére sem csappant meg családja vagyona. TV + Sztárok--Rékasi Károly szerelme csókjára aludt el újabb műtéte előtthttp://www.life.hu/sztarok/20160210-rekasi-karolyt-kedden-mutottek-meg-ismet-a-honved-korhazban-pikali-gerda-csokjaira-aludt-el.htmlA színész a nyári motorbalesetéből származó sérülése miatt feküdt újra kés alá, mivel a lábában az egyik csontrész nem akart összeforrni. Szerelme, Pikali Gerda egészen a műtőig kísérte. TV + Sztárok--Még most is Jakupcsekkel hirdetik a Ridikült!http://www.life.hu/sztarok/20160209-a-musorujsagban-meg-most-is-jakupcsek-gabriellaval-reklamozzak-a-ridikult.htmlA műsorújságban még mindig Jakupcsek Gabriellával reklámozzák a Ridikült, holott már több mint egy hónapja elbocsátották a műsorvezetőt. TV + Sztárok--Stadler Józsefnek két agyvérzése volt a börtönbenhttp://www.life.hu/sztarok/20160208-stadler-jozsefnek-vallalkozonak-ket-agyverzese-volt-a-bortonben.htmlA vállalkozó szombat hajnalban szabadult a börtönből, ahol negyvenkét kilóra fogyott és súlyos betegséggel küzdött. TV + Sztárok--Nádai Anikó újra forgat - Visszatért az RTL Klubhozhttp://www.life.hu/sztarok/20160209-nadai-aniko-az-rtl-klulb-sztarja-visszatert-forgatni-szabo-zsofi-musoraban.htmlAz Éjjel-Nappal Budapest egykori sztárja Szabó Zsófival pózolt, és sejtelmesen jelezte: együtt készülnek valamire a stúdióban. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.