Végre beköszöntött a tavasz!

Forrás: Thinkstock -
napsütés időjárás felhőzet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pénteken napsütéses időre számíthatunk, bár a migrénnel küszködők lehet, hogy ennek nem örülnek majd annyira. Délutánra felszakadozhat a felhőzet, a hőmérséklet pedig 6 és 13 fok között alakul.

Pénteken többnyire erősen felhős, vagy borult lesz az ég, az ország déli, délnyugati részén pedig esőre lehet számítani, a Dunántúlon pedig havas eső is előfordulhat.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

A jó hír, hogy napközben a csapadék fokozatosan délre szorul vissza, késő délutánra pedig már búcsút mondhatunk az esőnek, valamint észak felől is felszakadozik a felhőzet. Az északi, északkeleti szél többfelé erős, a Nyugat-Dunántúlon a déli órákig viharos lesz, csak estére mérséklődik a légmozgás.

A hőmérséklet délután 6 és 13 fok között alakul, a Tiszántúlon lesz enyhébb az idő.

Késő estére 2 és 8 fok között alakul a hőmérséklet.

A megszűnő hidegfronti hatás miatt még sokaknál előfordulhat fejfás, migrén, illetve vérnyomás-ingadozás. Erősebbek lehetnek a reumatikus, valamint az ízületi fájdalmak, valamint a megszokottnál hosszabb reakcióidő is problémát okozhat vezetés közben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.