Ha ezt Ricky Martin tudta volna, valószínűleg nem csókolózik kutyaőrült rajongójával

Forrás: Ana Paola Diniz -
kutya Ricky Martin rajongó puszi jótékonyság csókolózás száj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Grammy-díjas énekes valószínűleg többször is megbánta azt a bizonyos jótékonysági célból váltott csókját a rajongójával, aki – mint nemrég kiderült – előszeretettel puszil szájon állatokat.

Ana Paola Diniz összesen 63 ezer angol fontot, vagyis körülbelül 24 millió forintnak megfelelő összeget fizetett egy jótékonysági alapítványnak azért, hogy szenvedélyes csókot válthasson Ricky Martinnal. Íme, Ana nagy pillanata:

A csőrözésből hatalmas szenzáció lett, és a sajtó azonnal lecsapott Anára: kiderült, hogy a Ricky Martin-rajongó hölgy egy háziállatoknak szánt exkluzív üdülőhelyet üzemeltet, és annyira szereti négylábú vendégeit, hogy rendszeresen csókolgatja őket.

Forrás: Ana Paola Diniz

Forrás: Ana Paola Diniz

Forrás: Ana Paola Diniz

Nos, igaz a mondás: van, amiről jobb, ha nem tudunk.

Ilyen ronda macskát még életedben nem láttálhttp://www.life.hu/news/20160419-ilyen-ronda-macskat-meg-eletedben-nem-lattal.htmlMegtaláltuk a nap, nem is...a hét legrondább macskáját! A kis cirmos nagyjából pont úgy néz ki, mint aki megpuszilt egy működő porszívót, vagy mint akinek a gazdija egy plasztikai sebész és rajta kísérletezett volna. NewsOrigoMeghalt egy 4 éves kislány egy Londonból Hongkongba tartó járatonhttp://www.life.hu/news/20160419-egy-4-eves-kislany-meghalt-a-londonbol-hongkongba-tarto-repulogepen.htmlA kislány és szülei a londoni Heathrow repülőtérről indultak Hongkongba. A gépnek kényszerleszállítást kellett végrehajtania. News--Kandúr, nőstény, vagy mindkettő? Fogadj örökbe egy hermafrodita cicát! http://www.life.hu/news/20160419-ime-a-hermafrodita-macska-ami-kandur-es-nosteny-is-egyszerre.htmlA természet néha elképesztő dolgokra képes! Ismerd meg a brit kétnemű cicát, aki most szerető gazdit keres. NewsOrigoA Tinder pénzt és munkát adott annak a lánynak, akit a tinderezés miatt rúgtak kihttp://www.life.hu/news/20160419-a-tinder-adott-penzt-annak-a-lanynak-akitol-a-tinderezes-miatt-vettek-el-az-osztondijat.htmlEgy Tinder-fotó miatt zártak ki egy lányt a Nebraska Egyetem Chi Omega testvériségéből. Itt meg is állhatna a történet, ám Tinder a lány megmentésére sietett: tanulmányi ösztöndíjat és egy gyakornoki állást is ajánlottak neki. NewsOrigoPénteken temetik Kertész Imréthttp://www.life.hu/news/20160419-kertesz-imre-nobel-dijas-irot-aprilis-22-temetik.htmlÁprilis 22-én, pénteken 15 órakor helyezik örök nyugalomra Kertész Imrét a Fiumei úti Nemzeti Sírkertben. NewsAFPKözösségi média specialistát keres maga mellé Erzsébet királynőhttp://www.life.hu/news/20160419-erzsebet-kiralyno-kozossegi-media-specialistat-keres.htmlÉvi 19 millió forintnak megfelelő összegű fizetést ajánlottak a palota jövendőbeli szakemberének, aki a királynő közösségi oldalaiért fog felelni. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.