Tragédia! Autóbalesetben halt meg egy fiatal focista

Forrás: Twitter/Hannover96 -
Hannover halál Niklas Feierabend német hétvége tragédia futballista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Niklas Feierabend német futballista még a karrierje elején járt, halála sokkolta csapatát.

A szakemberek szerint ragyogó karrier állt Feierabend előtt, hiszen a tehetséges futballistának nagy esélye volt bekerülni a profik közé. A fiatal focista tragikus balesete vasárnap kora reggel történt Hiddestorf és Pattensen között, három nappal 19. születésnapja után – írja a Blikk.

Niklas Feierabend Forrás: Twitter/Hannover96

Feierabend négy barátjával utazott, amikor Opeljük az autópályán nagy sebességgel lesodródott az útról, s egy fának hajtott. A hátsó ülésen utazott még vele egy férfi és egy nő, ők is életüket vesztették, míg a sofőrt súlyos és az anyósülésen ülő utast könnyebb sérülésekkel szállították kórházba.

Forrás: AFP
Magyar érettségi: Csoóri, Tamási Áron és Vörösmarty az érettségi második részébenhttp://www.life.hu/news/20160502-magyar-erettsegi-szovegalkotasi-resz-csoori-tamasi-aron-vorosmarty.htmlReggel 9-kor kezdhettek hozzá a diákok a magyar érettségi második része, a szövegalkotás, ahol három feladat közül kellett választaniuk. News--Limitált Unicum palackkal emlékeznek Puskás Öcsirehttp://www.life.hu/news/hirdetes/20160502-limitalt-unicum-palackkal-emlekeznek-puskas-ocsire.htmlÉppen 50 éve, 1966 májusában játszotta utolsó profi futballmeccsét Puskás Ferenc, Magyarország legismertebb futball legendája a Real Madridban. Zwack Unicum a Puskás évfordulóra egy limitált kiadású Puskás Unicum palackkal rukkolt elő. HirdetésEmberi csecsemőnek hiszi magát a németjuhászhttp://www.life.hu/news/20160502-nemetjuhasz-azt-hiszi-magarol-hogy-emberi-csecsemo.htmlAz öt hónapos Karma nevű kutyus előszeretettel másolja gazdájának unokáját, így kedvenc fekvőhelye nem a kanapé, hanem a babakocsi. News--Hosszú Katinka magyar szurkolóinak üzenthttp://www.life.hu/news/20160501-hosszu-katinka-uszono-lignanoban-magyar-szurkoloinak-uzent.htmlHosszú Katinka Lignanóban versenyzett szombaton, az aranytermést külön is megköszönte a magyar szurkolóknak, akik kiutaztak a versenyére. NewsOrigoMagyar vadászgépek kísérték ki a British Airways egyik járatát a légtérbőlhttp://www.life.hu/news/20160430-a-british-airways-dubaji-jarata-miatt-riasztottak-a-magyar-gripeneket.htmlA British Airways szabályt sértő utasszállító repülőgépe miatt riasztották a Magyar Honvédség Gripenjeit szombaton. A vadászgépek kikísérték az utasszállítót.NewsOrigoÚjra terítéken a Maradj talpon! műsorban elhunyt lány ügyehttp://www.life.hu/news/20160430-ujra-teriteken-van-a-maradj-talpon-musorban-elhunyt-lany-ugye.htmlMagához a miniszterelnökhöz fordult a Maradj talpon! című vetélkedő forgatása közben elhunyt Dobos Kinga élettársa, Boda Sándor.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.