Farm: Gergő kémkedik Brigi után?

Forrás: RTL -
RTL Farm (reality)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Farmon Gergőt láthatóan egyre érzékenyebben érinti az, ha Brigi Attilával beszélget.

Az RTL Klub tanya-realityjének ma esti adásában Attila és Brigi a kertben ülve beszélgetnek, Gábor, Gergő, Cintia, Sanya pedig a teraszról nézik kőket.

Forrás: RTL

Dóri odalép hozzájuk is kérdezi is, hogy „most kémkedünk utánuk?” Eközben egy pók mászik rá Brigire, Attila leszedi róla, távolról azonban a pók nem látszik, csak az, hogy Attila nyúlkál valamit Brigin. Gergő pikírten meg is jegyzi, hogy „aranyos kis műsor”, majd oda is kiabál Briginek, hogy „velem is ráérsz majd romantikázni?”. Hogy erre hogyan reagál Attila és Gergő hogy „bünteti” meg Brigit, az kiderül a ma esti adásból.

Pamela Anderson fintorgó plasztikrémmé változotthttp://www.life.hu/sztarok/20160506-pamela-anderson-arca-eleg-ijesztore-sikerult.htmlA 48 éves Pamela Anderson hihetetlen átváltozáson ment keresztül, szinte meg sem ismertük azokon a képeken, amelyek nemrég egy New York-i gálán készültek róla. TV + Sztárok--Csupasz hasat villantott ÉNB Lalihttp://www.life.hu/sztarok/20160507-csupasz-hasat-villantott-enb-lali.htmlA Gyertek át szombat este úgy tűnik, mindig tartogat meglepetéseket...TV + Sztárok--Szabó Győző főzésre cseréli a színészetet?http://www.life.hu/sztarok/20160506-szabo-gyozo-fozesre-csereli-a-szineszetet.htmlA Life.hu riportere Szabó Győző újonnan nyílt éttermébe látogatott. A színész elárulta, milyen ételeket készítenek ott, és hogy jött az ötlet, hogy egy ilyen helyet nyit. TV + SztárokOrigoLess be Freddie Eurovíziós produkciójába!http://www.life.hu/sztarok/20160506-freddie-fehervari-alfred-gabor-eurovizios-produkciojabol-megnezhetutnk-egy-reszletet.htmlFehérvári Alfréd Gábor, az Eurovíziós Dalfesztivál magyar indulója már a nagyszínpadon próbál Stockholmban. Íme, egy kis ízelítő a produkcióból. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoGeorge Clooney és Julia Roberts sosem voltak még ilyen viccesek - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20160506-gwen-stefani-nem-is-olyan-uncsi-ha-george-clooney-val-es-julia-robertsszel-log.htmlVajon mi sül ki abból, ha Gwen Stefani, George Clooney és Julia Roberts egy remek humoristával, James Cordennel kerül egy autóba? Mutatjuk! TV + SztárokOrigoÍme, még pár ok, amiért Victoria Beckham gyűlölte a Spice Girlsthttp://www.life.hu/sztarok/20160506-victoria-beckham-utalta-a-spice-girlst-szerinte-a-mikrofont-is-kikapcsoltak-amikor-enekelt.htmlBár a Spice Girls-nek köszönhetően ismerte meg a világ, Victoria Beckham már nem szívesen emlékszik vissza azokra az évekre. Ha mégis, akkor is inkább csak panaszkodik. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.