Íme, még pár ok, amiért Victoria Beckham gyűlölte a Spice Girlst

Forrás: NORTHFOTO -
fashion week koncert Spice Girls Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a Spice Girls-nek köszönhetően ismerte meg a világ, Victoria Beckham már nem szívesen emlékszik vissza azokra az évekre. Ha mégis, akkor is inkább csak panaszkodik.

Nemrég még arról szóltak a hírek, hogy idén egy koncert erejéig újra összeáll a Spice Girls, hiszen a popcsapat idén ünnepli 20. évfordulóját. Ám úgy tűnik, hogy a tervekből nem lesz semmi, ugyanis Victoria Beckham nem szeretne színpadra lépni, és

ezt csak megerősíti a legutóbbi panaszáradata.

Forrás: NORTHFOTO

Victoria ugyanis csütörtökön részt vett a Vouge 100: Az évszázad stílusai kiállításán és egy nagyszerű beszéddel rukkolt elő.

"Régen kikapcsolták a mikrofonomat, és inkább a többieket hagyták énekelni. De ki nevet a végén...Most mindenki hallhatta a hangomat!" - mondta Victoria az esemény után a The Sunnak.

Forrás: Instagram/Geri Halliwell

Beckhamné azt is hozzátette, hogy a Spice Girls-csajok közül ő volt az egyetlen, aki imádta a divatot, de a nagyobb baj, hogy csak az ingyen kapott, kissé ócskább ruhák fértek bele a büdzsébe, ami a lányoknak tökéletesen megfelelt, de neki nem, mivel így sajnos elbúcsúzhatott

a kis fekete Gucci ruhácskájáról szőtt álmatiól.

Mindenesetre így már jobban értjük, miért vágott Posh mindig olyan morcos arcot a fűszeres csajok csoportképein…

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.