A TV2 riportere, Wels Péter Mátyás nem tudhatta, hogy haldoklik

Forrás: Facebook/Wels Péter Mátyás -
halál TV2 Tények Wels Péter Mátyás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Wels Péter Mátyás beosztása szerint végezte a dolgát az utóbbi hetekben, mindössze pár nap szabadságot kért, hogy átköltözhessen új otthonába.

Családja, barátai és kollégái napokig tanácstalanok voltak a riporter halálának okával kapcsolatban, most azonban kiderült, hogy a Tények hét elején elhunyt munkatársa halálát tüdőgyulladás és annak szövődményei okozták. Borzasztó, de Wels napokig úgy költözködött, készülődött boldogan új életére, hogy közben szervezete viaskodott súlyos betegségével, ő pedig nem is sejtette, mekkora a baj - írja a Blikk.

Forrás: Facebook/Wels Péter Mátyás

"Wels Péter Mátyás édesanyjával egyeztetve közlöm, hogy barátom halálát tüdőgyulladás, bakteriális fertőzés és jobb szívfél-elégtelenség okozta" - írta ki a Facebook-oldalára Matyi egyik legjobb barátja, így végre fény derült arra, hogy miben halt meg a népszerű riporter.

"Nem látszott rajta, hogy beteg, nem panaszkodott senkinek" - mondta a lapnak Wels egyik kollégája, de az azért nekik is feltűnt, hogy az utóbbi időben rengeteget dolgozott, szinte széthajtotta magát. Így a Tényekben, miután Matyi nem ment be dolgozni, a szokásosnál jobban aggódtak, hiszen a riporter alig pár nappal korábban teljesen kiborult korábbi munkatársa, Szabó Tibor halála miatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.