Új műsorvezető kerül képernyőre a TV2-ben

Forrás: TV2 -
műsorvezető Kulcsár Edina Kadlecsek Krisztián Aktív
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Május 17-től új műsorvezetővel bővül a TV2 képernyős csapata, Kadlecsek Krisztián lesz az Aktív új műsorvezetője. 

A szakember az Eszterházy Károly Főiskolán és a Szegedi Tudományegyetem Budapesti Média Intézetében végezte tanulmányait, 2004 óta dolgozik a csatornánál, előbb az Aktív és a Magellán riportereként, később felelős szerkesztőjeként.

Forrás: TV2

Ezzel egy időben Váczi Gergely búcsúzik az Aktív-tól, őt a jövőben a Tények Reggel és a Tények Délben híradósaként a TV2-n, valamint a Magellán producer-műsorvezetőjeként a SuperTV2 képernyőjén láthatják a nézők.

Már Serena Williams is tudja, hogy rossz ötlet volt kutyakaját enni a meccse előtthttp://www.life.hu/sztarok/20160513-most-mar-serena-williams-is-tudja-hogy-nem-volt-jo-otlet-kutyakajat-enni-a-meccse-elott.htmlSerena Williams elárulta, hogy az idei Italian Open előtt pár órával megkóstolta a kutyája, Chip kajáját, de aztán rá kellett jönnie, hogy nem ez volt élete legjobb döntése. TV + SztárokAFPA köztévénél térhet vissza a képernyőre Palik Lászlóhttp://www.life.hu/sztarok/20160513-a-koztevenel-terhet-vissza-a-kepernyore-palik-laszlo.htmlAz MTVA folyosóin azt pletykálják, Marsi Anikó férje, Palik László a köztévén tér vissza a képernyőre. Sőt, azt beszélik, egyenesen sportriporter barátja, Héder Barna lobbizik érte. TV + SztárokMTI/Földi ImreVáratlan fordulat! Lecserélték Sebestyén Balázsthttp://www.life.hu/sztarok/20160513-sebestyen-balazs-helyett-dombovari-istvan-lesz-a-gyertek-at-szombat-este-musorvezetoje.htmlSzezonzáró adásához érkezett a Gyertek át szombat este! második évada az RTL Klubon. Az utolsó adásban változik a műsorvezető személye. TV + Sztárok--A pucér társkeresőbe 3 szexéhes szereplő érkezikhttp://www.life.hu/sztarok/20160513-a-viasat3-adam-keresi-evat-pucer-tarskeresojebe-3-szexehes-szereplo-erkezik-bongi-evelin-es-krisz.htmlTetkós, gyúrós és táncoslány veti be bájait a Csábítás partján az Ádám keresi Évát hétfői adásában! TV + Sztárok--Szőke Zoltán tőrt-zúzotthttp://www.life.hu/sztarok/20160512-szoke-zoltan-az-rtl-klub-baratok-kozt-sztarja-tort-zuzott.htmlA Barátok közt keménylegénye nem bírt a vérével és összetörte a sorozat díszleteit.TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huBudapest legszebb pontján villantott combot Vajna Tímeahttp://www.life.hu/sztarok/20160512-vajna-timea-budapest-legszebb-pontjan-jart-a-budavari-palotaban.htmlAndy Vajna gyönyörű felesége a Budavári Palotából jelentkezett be Instagram oldalán. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.