Sírva zárta be az 50 éves cukrászdát Illés bácsi

Forrás: RTL Klub -
cukrászda Gödöllő Nébih
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden pont ugyanúgy néz ki a gödöllői cukrászüzemben, mint a nyitáskor. Barna Illés ugyanis nem cserélt le semmit azóta, hogy először kinyitotta a finomságokat áruló üzletét. Most be kellett zárnia, amiről sírva mesélt a kamerák előtt.

Az idős cukrász régebbnél régebbi gépekkel állította elő süteményeit, és fagylaltjait egészen mostanáig. A gödöllői cukrászda országszerte ismert és kedvelt volt, azonban valaki bejelentést tett az Élelmiszerbiztonsági Hivatalnál.

Forrás: RTL Klub

Az ellenőrök a helyszíni szemle után úgy döntöttek, fel kell újítani a cukrászdát, de ha ez nem történik meg, akkor be kell zárni. Illés bácsi a bezárás mellett döntött, de rettentően elkeseredett.

Nekem ez volt az egész életem. Mindenemet erre tettem föl, mindenemet eladtam, hogy létrehozzam

ezelőtt ötven évvel. Ötven évet ledolgoztam itt, és csak úgy tönkretesszük a másikat egy rosszindulatú bejelentés alapján?” - fakadt ki az RTL Klub kamerái előtt Illés bácsi.

Mindenkit megérintett Barna Illés története, az interneten harcolnak az idős cukrászért, akinek nincs több 10 milliója a felújításra. Akad viszont olyan is, aki nem ért egyet a többség véleményével. Sváby András szerint teljesen jogos, hogy bezárták a helyet. “Biztos bal lábbal keltem fel és nem ismerem Illés bácsi cukrászdáját, és azt is látom, hogy a fél interet őt sajnálja, de a képeket nézve én csodálkozom, hogy a Nébih nem azonnal zárta be a kis gödöllői üzemet. A kinyúlt atlétatrikó, a fagyiba szinte belelógó mellszőr, a falakon lógó rongyok stb. nekem visszataszító és gusztustalan” -írta Facebook-oldalára a tévés.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.