Mike Myers Magyarországon forgat

Forrás: UIP Dunafilm -
film forgatás Magyarország Mike Myers
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre több világsztár látogat el Magyarországra mostanában: Matt Damon, Ridley Scott. Charlize Theron után érkezik Ryan Gosling és Harrison Ford is, nemrég pedig azt jelentették be, hogy Mike Myers is itt fogja leforgatni újabb filmjét.

Végre Magyarországra jön Mike Myers! A Hollywood Reporter szerint a színész, aki a Becstelen brygantik óta nem szerepelt játékfilmben a Terminal című alkotásban fog szerepelni Margot Robbie, Simon Pegg és Dexter Fletcher oldalán.

Mike Myers az Austin Powers - Aranyszerszám című filmben Forrás: UIP Dunafilm

A film pedig 2 kétbalkezes bérgyilkosról, valamint egy ravasz nőről fog szólni. A filmet pedig nem más, mint Vaughn Stein írta és rendezte.

Sírva borult édesapja nyakába Farm Cintiahttp://www.life.hu/sztarok/20160524-sirva-borult-edesapja-nyakaba-farm-cintia.htmlAhogy a végéhez közeledik a Farm, minden farmernek lehetősége adódik rá, hogy fogadhassa egyik szerettét a tanyán. Cintiát az apukája látogatta meg. TV + SztárokOrigoUma Thurman egy durva csóktámadás áldozata letthttp://www.life.hu/sztarok/20160520-uma-thurman-egy-csoktamadas-aldozata-lett.htmlA legtöbb ember csak álmodozik arról, hogy egy világsztárral csókolózzon. Nos, egy vállakozó álma valósággá vált, amikor 175 ezer euróért vett egy pár belépőjegyet, az öröm hevében pedig Uma Thurmant is sikerült lekapnia. TV + Sztárok--Szegény David Hasselhoff elpanaszolta bánatát: Nincsen pénzehttp://www.life.hu/sztarok/20160520-szegeny-david-hasselhoff-tenyleg-szegeny-lett.htmlDavid Hasselhoff nemrég arról panaszkodott, hogy rettenetes anyagi helyzetbe került, minderről pedig a volt neje tehet. TV + Sztárok--Kristen Bell hosszú idő után visszatér a képernyőre http://www.life.hu/sztarok/20160518-kristen-bell-hosszu-ido-utan-visszater-a-kepernyore.htmlA színésznő elmondása szerint eddig a családjára és a gyermekeire koncentrált, most viszont újra kamerák elé áll. TV + Sztárok--Cooky marad a Music Fm-nél, vagy repülni fog?http://www.life.hu/sztarok/20160513-cooky-hamarosan-eldonti-hogy-folytatja-e-a-karrierjet-vagy-inkabb-repulni-fog.htmlA Nagy Duett egyik zsűritagja komoly döntés előtt áll és mindenképpen jól át kell gondolnia, hogy mihez kezd majd az életével. TV + SztárokOrigoElítélték Demcsák Zsuzsa volt férjéthttp://www.life.hu/sztarok/20160512-eliteltek-demcsak-zsuzsa-volt-ferjet.htmlLezárult Demcsák Zsuzsa és volt férjének pere, ami azért indult, mert a műsorvezető súlyos testi sértéssel, rongálással, és lopással vádolta meg exférjét. A férfit a lopás vádja alól felmentették. Büntetése: pénzbírság. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.