Nevelőszülők, drogok, alkoholizmus és gyermekkori zaklatás - a népszerű sorozat színésznője őszintén mesélt arról, milyen sokat köszönhet és mennyire megváltoztatta életé a Trónok harca.

Nehéz fiatalkor áll a Trónok harca örömlányát megformáló Josephine Gillan mögött. A 27 éves színésznőt, aki korábban pornósként dolgozott, saját bevallása szerint a sorozat mentette meg attól, hogy prostituált legyen. 

Forrás: Facebook/Josephine Gillan

"Olyan fiatal nőket kerestek természetes mellekkel és tetoválások nélkül, akik nem bánják, ha le kell vetkőzni meztelenre a filmben. Azonnal elküldtem nekik a fényképemet. Visszaírtak, hogy engem akarnak, én pedig örültem, mert ez egy csodálatos lehetőség volt arra, hogy igazi színésznőként dolgozhassak.De nem gondoltam volna, hogy ennyire meg fogja változtatni az életem" - magyarázta a The Daily Mailnek adott interjújában Josephine, akinek valóban kitörési lehetőséget rejtett a sorozatbeli szerep. 24-szer váltott iskolát, és 12 éves volt, amikor nevelőszülőkhöz került. A mostohacsalád egyik barátja drogot és alkoholt adott neki, 14 évesen már kokainozott, 16 évesen pedig megerőszakolta őt.

"Meg voltam rémülve, mert azzal fenyegetett, ha elmondom másnak, akkor elás engem a kertben. Azt mondta, már csinált ilyet."

Szerencsére a színésznőnek sikerült kitörnie, a hírek szerint pedig már alá is írta szerződését a Trónok harca hetedik évadjára is.