Magyarországon biztosan, nem volt olyan, aki a 90-es években ne a legendás együttes slágereit dúdolta volna reggeltől estig. Most újra átélhetjük a Rapülők életérzést!

Félmillió eladott lemez, megannyi őrületes koncert és szakmai elismerés után Geszti Péter (MC Gesztenye) , Berkes Gábor (T-Boy) és Szentmihályi Gábor (Michel de Lux) úgy döntött: a csúcson hagyják abba. Így lett a játéknak szánt, őrületes sikerű bandából az évtized ikonikus popegyüttese, amely egy nagyszabású show erejéig ismét összeáll, 2017. február 25-én és „Áj láv jú" című koncertjükkel töltik meg a Papp László Budapest Sportarénát, hogy megidézzék a kilencvenes évek felhőtlen jókedvét. Geszti Péter, a Life.hu-nak mesélt arról, milyen aprópó kapcsán állt össze a banda.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

„Rendszeresen szoktunk találkozni, még akkor is, ha nem zenélünk együtt. Év elején pedig felmerült az ötlet, hogy utoljára 2006-ban koncerteztünk és mivel 2017-ben lesz 25 éves a zenekar ennek apropóján, úgy döntöttünk, kitoljuk a Rapülőt. Óriási showt szeretnénk létrehozni, ezer ötletünk van. Azt gondoljuk, arra a jókedvre, felszabadult életérzésre, ami a 90-es évek elejét jellemezte, szüksége van most az embereknek" – magyarázta Péter, aki az elkövetkezendő nyolc hónapban azon lesz társaival, hogy igazi látványos show-val és retrokoncerttel lepje meg rajongóit.