Bréking! Újra összeáll a Rapülők együttes

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
retro Berkes Gábor jubileum koncert Rapülők Geszti Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Magyarországon biztosan, nem volt olyan, aki a 90-es években ne a legendás együttes slágereit dúdolta volna reggeltől estig. Most újra átélhetjük a Rapülők életérzést!

Félmillió eladott lemez, megannyi őrületes koncert és szakmai elismerés után Geszti Péter (MC Gesztenye) , Berkes Gábor (T-Boy) és Szentmihályi Gábor (Michel de Lux) úgy döntött: a csúcson hagyják abba. Így lett a játéknak szánt, őrületes sikerű bandából az évtized ikonikus popegyüttese, amely egy nagyszabású show erejéig ismét összeáll, 2017. február 25-én és „Áj láv jú" című koncertjükkel töltik meg a Papp László Budapest Sportarénát, hogy megidézzék a kilencvenes évek felhőtlen jókedvét. Geszti Péter, a Life.hu-nak mesélt arról, milyen aprópó kapcsán állt össze a banda.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

„Rendszeresen szoktunk találkozni, még akkor is, ha nem zenélünk együtt. Év elején pedig felmerült az ötlet, hogy utoljára 2006-ban koncerteztünk és mivel 2017-ben lesz 25 éves a zenekar ennek apropóján, úgy döntöttünk, kitoljuk a Rapülőt. Óriási showt szeretnénk létrehozni, ezer ötletünk van. Azt gondoljuk, arra a jókedvre, felszabadult életérzésre, ami a 90-es évek elejét jellemezte, szüksége van most az embereknek" – magyarázta Péter, aki az elkövetkezendő nyolc hónapban azon lesz társaival, hogy igazi látványos show-val és retrokoncerttel lepje meg rajongóit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.