A Szex és New York sztárja kiakadt Kim Kardashianra

Forrás: AFP -
színésznő szelfi kim kardashian Kim Cattrall
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Javában dúl a háború Kim Cattrall és Kim Kardashian között. Míg utóbbi a félpucér, vagy épp meztelen fotóival bombázza a netezőket, addig Catrall kemény szavakkal illette a popókirálynő szelfimániáját.

„Nem igazán követem a Kardashian család mindennapját, ennek ellenére nem igazán lehet megúszni nélkülük. Kim meztelenkedését pedig elég unalmasnak tartom. Ez egy olyan dolog, amit maximum egyszer süthetsz el. Nem tudom, hogyan építhet valaki arra egy egész karriert, hogy pucér fotókat posztol magáról. Úgy tűnik, neki sikerült" - bírálta a celebet a 60 éves angol színésznő, Kim Cattrall a Good Morning Britain című műsorban.

Forrás: AFP

Valljuk be, Cattrall kritikája nem alaptalan, mivel Kardashian itt például egy szál semmiben mutatta meg szülés utáni alakját, itt pedig csak az árnyékokra bízta idomait, tehát nem véletlen, hogy nemrég még egy hosszabb cikket is áldoztunk a szelfikirálynő fotó-mániájára.

Kardashian pedig egyáltalán nem törődik a beszólásokkal, ő inkább továbbra is elárasztja az internetet a merészebbnél merészebb képeivel. Íme a legutóbbi termés:

Forrás: Kim Kardashian / Instagram

Kim Kardashian, a szelfikirálynő - A legtipikusabb pózok

A szelfik koronázatlan királynőjét, Kim Kardashiant már több, mint 26 millióan követik Instagramon. Ha kiskutyákat, ételfotót, esetleg tájképeket nézegetnél, semmiképp se Mrs. Kanye Westre kattints, ugyanis profilja gyakorlatilag 99 százalékban szelfiket tartalmaz. A leghíresebb pózait megnézheted itt!

Hosszú Katinkából képregényhős letthttp://www.life.hu/sztarok/20160614-hosszu-katinkabol-kepregenyhos-lett.htmlAz úszóklasszis mostantól képregény-formában is meghódítja a világot, a legújabb motivációs projekthez pedig egy izgalmas videó is érkezett. TV + SztárokOrigoA sztárok is Eb-lázban égnek: kiderült, hogy kinek szurkol Majkahttp://www.life.hu/sztarok/20160614-kiderul-hogy-melyik-eb-csapatnak-szurkol-majka.htmlMajka lerántotta a leplet a kedvenceiről, Növényi Norbert pedig esélyt latolgatott. Nem is akárhogyan: ilyen reakciót még biztosan nem láttál! TV + Sztárok--Megdöbbentő titok derült ki az ABBA énekesnőjérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160613-megdobbento-titok-derult-ki-az-abba-enekesnojerol.htmlA rajongók boldogan fogadták, hogy egy estére ismét összeállt az ABBA. Nem meglepő, hogy ezután azt remélték, a kedvenc bandájuk együtt marad, de mint kiderült, erről szó sincs. A banda szőkesége, Agnetha Fältskog el is mondta, hogy miért. TV + Sztárok--Megjelentek az első képek az új Szívek szállodájábólhttp://www.life.hu/sztarok/20160609-megjelentek-az-elso-kepek-az-uj-szivek-szallodajabol.htmlMostanában nem telik el úgy nap, hogy ne derülne ki egy újabb infó a Szívek szállodája folytatásáról. Legutóbb a sorozat plakátja és címe jelent meg, most pedig végre beleshettünk a kulisszák mögé is. TV + Sztárok--A Trónok harca szépsége szívesen lenne James Bondhttp://www.life.hu/sztarok/20160601-a-tronok-harca-sztarja-szivesen-lenne-james-bond-szerelme.htmlEmilia Clarke a Sárkányok Anyja néven is ismert karaktere egész jól elboldogul a Trónok harca kegyetlen világában, ám szívesen eljátszaná a női James Bondot is. Ráadásul azt is elárulta, hogy kit szeretne maga mellé Bond-fiúnak. TV + Sztárok--Johnny Depp teljesen összeomlott - Magányra vágyikhttp://www.life.hu/sztarok/20160531-johnny-depp-mindent-megtesz-hogy-elbujjon-a-vilag-elol.htmlMostanság nagyon rájár a rúd Johnny Deppre: Amber Heard testi sértéssel vádolja és ezért nem kevés kártérítést is igényel, ezen kívül beadta a válókeresetet, így az asszonytartás is megilleti. Ha pedig ez nem lenne elég, akkor a színész édesanyja nemrég elhunyt, így teljesen érthető, hogy Johnny magányra vágyik. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.