Hollywood Vampires színész Amber Heard Stockholm Johnny Depp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mostanság nagyon rájár a rúd Johnny Deppre: Amber Heard testi sértéssel vádolja és ezért nem kevés kártérítést is igényel, ezen kívül beadta a válókeresetet, így az asszonytartás is megilleti. Ha pedig ez nem lenne elég, akkor a színész édesanyja nemrég elhunyt, így teljesen érthető, hogy Johnny magányra vágyik.

Napok óta Amber Heard és Johnny Depp válásától hangos a sajtó. Az egykori hollywoodi álompár 15 hónappal az esküvőjük után jelentette be, hogy elválnak útjaik, és ennek - a színésznő véleménye szerint - nem más az oka, mint Johnny Depp erőszakossága, iszákossága és drogügyei.

Forrás: AFP/Robyn Beck

Johnny mindenesetre tovább turnézik bandájával, a Hollywood Vampires-szal, most éppen Stockholmban vannak. A színészt 8 biztonsági ember védi, akik mindent megtesznek azért, hogy

megvédjék a nyilvánosságtól.

Forrás: NORTHFOTO/PA/Daniel Leal-Olivas

Egyikőjük elmondta, hogy Johnny a fellépéseken kívül csak bezárkózik a szobájába, szobaszervízt kér, és egyáltalán nem lóg a zenekarral.

Ha kíváncsiak vagytok a paparazzik képeire, itt megnézhetitek őket!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.