A gyö­nyörű mű­sor­ve­zető és kedvese rop­pant kínos szi­tu­á­ci­óba ke­ve­re­dtek Jamie Oli­ver bu­da­pesti éttermében. Nóra a közösségi oldalán adott hangot nemtetszésének.

Mint ismeretes, néhány hete nyitotta meg budapesti éttermét a világhírű szakács, Jamie Oliver. Ördög Nóra és férje, Nánási Pál pedig szerettek volna eltölteni egy kellemes estét ezen a felkapott helyen, ám csalódniuk kellett. 

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Belépve angolul köszöntöttek bennünket, mondtuk, hogy köszi, de magyarok vagyunk. (...) Erre a srác közölte, hogy ő viszont csak angolul beszél, úgyhogy majd mindjárt hív egy magyarul beszélő kollégát. Mindezt kissé lesajnáló stílusban. A pasi közölte, hogy sajnos nincs asztal. (Volt, legalább öt, plusz a teraszon is jó néhány.) Kicsit téblábolni kezdtünk, semmiképpen nem akartam kijátszani az Ördög Nóra-kártyát, sőt" – kezdte a közösségi oldalon a műsorvezető.

"Egy magasabb beosztású csaj a kezét tördelve odalépett, és azt mondta, hogy sajnos elfogyott az étel. Sajnos Jamie nagyon szigorú, és csak a meghatározott helyről rendelhetnek alapanyagot, mert a magas minőség, bla-bla... Kicsit értetlenül néztünk egy pár másodpercig, aztán távoztunk. Számtalan megoldást tudtam volna erre a helyzetre, ha valóban kedvesen, intelligensen, jó vendéglátó módjára szerették volna megoldani ezt a szitut" – fakadt ki állítólag Nóra, aki később nem akart nyilatkozni az ügyben.

Forrás: Joe Sarah Jamie Oliver/Joe Sarah 2014

A Blikk megkérdezte a Jamie's Italian tulajdonosát, Zsidrai Royt is, hogyan fordulhatott elő ilyesmi. Kérdésükre az alábbi válasz érkezett: "Azt elutasítom és kizártnak tartom, hogy az a kolléga, aki az ajtóban fogadta őket, lesajnálóan nézett volna rájuk, valamint azt is, hogy a felszolgálóhölgy azt mondta volna, hogy már nincs étel. 

Ez a mondat biztos, hogy nem hangzott el. 

Jamie Oliver magyarországi partnere a Zsidai Csoport, a képen Zsidai Zoltán RoyForrás: Zsidai Gasztronómiai Csoport

Félreértés lehetett, hiszen olyan előfordul, hogy bizonyos fogások elfogynak, ám az, hogy minden, az lehetetlen – magyarázta Zsidrai. "Nálunk minden vendég a csúcsminőséget kapja, függetlenül attól, hogy ismert-e, vagy sem. Amit Nóra sérelmez, hogy legalább öt üres asztalt látott, az nem jelenti azt, hogy szabad is volt. Nálunk várólista van, előfordul, hogy egy órát kell várakozni, de a vendégek visszajelzése szerint megéri. Sajnos ezzel számolni kell, ha az ember egy népszerű étterembe megy, ám nem foglal előre asztalt.