"Nem akartam kijátszani az Ördög Nóra-kártyát, sőt" - Totál kiakadt a műsorvezető!

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
TV2 Nánási Pál Ördög Nóra Jamie Oliver
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyö­nyörű mű­sor­ve­zető és kedvese rop­pant kínos szi­tu­á­ci­óba ke­ve­re­dtek Jamie Oli­ver bu­da­pesti éttermében. Nóra a közösségi oldalán adott hangot nemtetszésének.

Mint ismeretes, néhány hete nyitotta meg budapesti éttermét a világhírű szakács, Jamie Oliver. Ördög Nóra és férje, Nánási Pál pedig szerettek volna eltölteni egy kellemes estét ezen a felkapott helyen, ám csalódniuk kellett.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Belépve angolul köszöntöttek bennünket, mondtuk, hogy köszi, de magyarok vagyunk. (...) Erre a srác közölte, hogy ő viszont csak angolul beszél, úgyhogy majd mindjárt hív egy magyarul beszélő kollégát. Mindezt kissé lesajnáló stílusban. A pasi közölte, hogy sajnos nincs asztal. (Volt, legalább öt, plusz a teraszon is jó néhány.) Kicsit téblábolni kezdtünk, semmiképpen nem akartam kijátszani az Ördög Nóra-kártyát, sőt" – kezdte a közösségi oldalon a műsorvezető.

"Egy magasabb beosztású csaj a kezét tördelve odalépett, és azt mondta, hogy sajnos elfogyott az étel. Sajnos Jamie nagyon szigorú, és csak a meghatározott helyről rendelhetnek alapanyagot, mert a magas minőség, bla-bla... Kicsit értetlenül néztünk egy pár másodpercig, aztán távoztunk. Számtalan megoldást tudtam volna erre a helyzetre, ha valóban kedvesen, intelligensen, jó vendéglátó módjára szerették volna megoldani ezt a szitut" – fakadt ki állítólag Nóra, aki később nem akart nyilatkozni az ügyben.

Forrás: Joe Sarah Jamie Oliver/Joe Sarah 2014

A Blikk megkérdezte a Jamie's Italian tulajdonosát, Zsidrai Royt is, hogyan fordulhatott elő ilyesmi. Kérdésükre az alábbi válasz érkezett: "Azt elutasítom és kizártnak tartom, hogy az a kolléga, aki az ajtóban fogadta őket, lesajnálóan nézett volna rájuk, valamint azt is, hogy a felszolgálóhölgy azt mondta volna, hogy már nincs étel.

Ez a mondat biztos, hogy nem hangzott el.

Jamie Oliver magyarországi partnere a Zsidai Csoport, a képen Zsidai Zoltán Roy Forrás: Zsidai Gasztronómiai Csoport

Félreértés lehetett, hiszen olyan előfordul, hogy bizonyos fogások elfogynak, ám az, hogy minden, az lehetetlen – magyarázta Zsidrai. "Nálunk minden vendég a csúcsminőséget kapja, függetlenül attól, hogy ismert-e, vagy sem. Amit Nóra sérelmez, hogy legalább öt üres asztalt látott, az nem jelenti azt, hogy szabad is volt. Nálunk várólista van, előfordul, hogy egy órát kell várakozni, de a vendégek visszajelzése szerint megéri. Sajnos ezzel számolni kell, ha az ember egy népszerű étterembe megy, ám nem foglal előre asztalt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.