A Hungary's Got Talent zsűritagja eddig féltve őrizte csoda szép barátnője inkognitóját, ám most egy sajtóeseményen együtt jelentek meg.

Pár napja a Madách téren hazánk legdivatosabb hírességei mutatták meg „Bringával a kifutón”, hogy a környezettudatosság és a stílus tökéletes egységet alkot. A bringázó hírességek között kiszúrtuk Linczényi Márkót, aki gyönyörű barátnőjét is magával hozta.

Forrás: redlemon

„Sok éve bicajozom, és ahová csak tudok a városban, biciklivel közlekedem, ezért nem volt kérdés számomra, hogy felhívjam az emberek figyelmét arra, hogy milyen környezettudatos közlekedési eszköz a két keréken suhanás. Az, hogy a barátnőm is velem jött, az ő döntése volt. Mivel nemrég lett egy gyönyörű biciklije, szeretett volna vele átgördülni a vörös szőnyegen, én meg legalább két gyönyörű bringával érkezhettem” – mosolygott Márkó, aki még annyit árult el kapcsolatáról, hogy nem most kezdtek el járni, és nagyon jól tekernek együtt.

Forrás: Life.hu

A Got Talent zsűritagját arról is faggattam, az X-Faktorban vállalta-e volna mentor szerepet?

 „Mivel a Talent és Faktor két teljesen különböző brand, nem nagyon szeretik a műsor készítői összemosni a hozzájuk kapcsolódó arcokat. Most nem is számítottak rám, nem volt róla szó, de ez nem baj, mert így meg tudom őrizni a függetlenségemet. Két műsor egymás után már sok lett volna. Akkor már csak a televízió töltené ki az életem. Most végre befejezhetem a második Kolin-lemezem, és alkotóművészként tevékenykedhetem” – magyarázta az énekes.