Andy Vajna indián törzsfőnökként mókázott

Forrás: Facebook/Vajna Tímea -
TV2 sztárok Andy Vajna DC Comics party Vajna Tímea indián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andy Vajna indián törzsfőnökként, felesége, Vajna Tímea pedig a DC Comics egyik legismertebb női szuperhőseként, Wonder Womanként feszített.

A filmügyi kormánybiztos mindig benne van egy kis mókázásban, bizonyítja ezt a nemrég készült fotója is, amin Andy nemzeti színű szakállal szurkolt a fociválogatottnak.

Legutóbb pedig Szentivánéj alkalmából indián törzsfőnökként vonult be a TV2 stúdiójába, ahol a csatorna többi munkatársával együtt hajnalig mulattak az év legrövidebb éjszakáján. De nem csak ő, hanem felesége, Vajna Tímea is beöltözött: ő a DC Comics egyik legismertebb női szuperhősévé,

Wonder Womanné változott.

Forrás: Facebook

"A TV2 minden évben Szent Iván éjszakáján más koncep­ciót talál ki, ami szerint be kell öltözni. Idén szuperhős volt a tematika, így az én jelmezem egyértelmű volt. A férjem esetében ettől egy kicsit eltértünk, mivel a kölcsönzőben beleszerettem az indián fejdíszbe, ezért ő végül törzsfőnöknek állt" – mesélte Vajna Tímea.

Forrás: Facebook

Kukkants be Andy Vajna pazar irodájába -Fotó!

Vajna Timi osztotta meg azt a fotót, amin éppen férje pompás új irodájában tett látogatást, a TV2-ben. A teljes cikket itt elolvashatod!

Gaál Noémi merész húzása - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20160627-uj-frizurat-vagatott-maganak-gaal-noemi.htmlNem hiszünk a szemünknek! A TV2 dögös időjósa megszabadult régi, vörös frizurájától és szőke hajkoronára váltott. Szerintetek jól áll neki? TV + Sztárok--Amíg Ada a napon barnul, mi az irigységtől sárgulunkhttp://www.life.hu/sztarok/20160626-ada-a-hasat-sutteti-mikozben-agyara-ment-a-nap.htmlPintér Adrienn, alias Ada megőrült, bár a szó legjobb értelmében. A kétgyermekes anyuka élvezi a napsütést, bár Instagram-videója mellett ő maga is beismerte, hogy kissé agyára ment a nap. TV + SztárokOrigoMádai Vivien az élet császárnője: egy szál bikiniben, a Balatonon élvezi a nyarathttp://www.life.hu/sztarok/20160626-madai-vivien-egy-szal-bikiniben-a-balatonon-elvezi-a-nyarat.htmlA csinos műsorvezető a Balaton mellett piheni ki a hét fáradalmait, és egy kis hajókázással próbálta átvészelni a kánikulát. TV + SztárokOrigoLányok, itt az idő! Ryan Gosling megérkezett Budapestrehttp://www.life.hu/sztarok/20160624-ryan-gosling-budapestre-erkezett.htmlMi a közös az alábbi színészekben: Charlize Theron, Keira Knightley, Ryan Gosling, Harrison Ford és Penelopé Cruz? Nos, a felsorolt színészek mindegyike mostanság járt Budapesten, sőt! Ryan Gosling jelenleg is kis hazánkban tartózkodik! TV + Sztárok--Jennifer Aniston randizni ment a férjével, és feltűnően takargatta a hasáthttp://www.life.hu/sztarok/20160622-jennifer-aniston-randizni-ment-a-ferjevel-de-feltunoen-takargatta-a-hasat.htmlJennifer Anistont és férjét New York utcáin kapták lencsevégre, és nekünk egy picit gyanús, hogy a színésznő feltűnően takargatta a hasát. TV + Sztárok--Újabb részletek! Ezeket a dolgokat találták Michael Jackson titkos szobájábanhttp://www.life.hu/sztarok/20160622--megdobbento-dolgokat-talaltak-michael-jackson-titkos-szobajaban.htmlTalán még emlékeztek rá, hogy Michael Jacksont pedofíliával vádoltak, sőt, FBI-akták szerint az énekes 25 millió dollárt fizetett azoknak a családoknak, akiknek gyermekeit megrontotta. Nemrég pedig fotókat is nyilvánosságra hoztak az énekes titkos szobájáról, ahol megdöbbentő dolgokat találtak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.