Európa Bajnokság Duna Cooky Portugál foci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cooky sohasem titkolta, hogy a magyarok mellett a franciáknak drukkol az Eb-n, ezért is figyelte izgatottan a vasárnapi döntőt. A foci élvezetét azonban felváltotta a szomorúság, hiszen a portugálok nyertek.

Cooky a Mokkában elmondta, hogy a magyaroknak drukkol az Eb-n, főleg azért, mert már 15 éve Magyarországon él, és szerinte a franciák már nyertek eleget. Bár a magyarok kiestek, a franciáknak továbbra is elég nagy esélyük volt arra, hogy ők legyenek Európa legjobbjai, azonban a portugálok jobbnak bizonyultak.

A végeredmény szíven ütötte a műsorvezetőt.

Forrás: Cooky / Facebook

"Gratulálok a portugáloknak! Ez a foci! Ilyen..."- jegyezte meg a képe mellett Cooky, aki egy felvételt is készített a meccs utolsó pillanataiban.

Hosszú Katinka: "Van aki szeret, van aki utál, attól függ mit akarnak látni benned"http://www.life.hu/sztarok/20160711-hosszu-katinka-egy-teljesen-uj-oldalat-mutatta-meg.htmlBár Hosszú Katinka rendszeresen tesz közzé fotókat, a mostani mégis kitünik a többi közül, főleg azért, mert az úszónő most egy teljesen új oldalát mutatta meg a rajongóinak. TV + Sztárok--Lewis Hamilton az élet császára: Már is új test melegíti az ágyáthttp://www.life.hu/sztarok/20160708-lewis-hamilton-rita-oraval-randizik-vagy-megsem.htmlHetek óta folynak a találgatások azzal kapcsolatban, hogy vajon mi lehet Palvin Barbara és Lewis Hamilton között. Ám a Forma 1-es sztárt most újabb hírességgel hozták össze, aki nem más, mint Rita Ora. TV + Sztárok--Hihetetlen, hogy 10 év alatt mennyit változott Victoria Beckhamhttp://www.life.hu/sztarok/20160708-ilyen-volt-regen-es-ilyen-most-victoria-beckham-aki-hihetetlen-atalakulason-ment-keresztul.htmlVictoria Beckham óriási fejlődésen ment keresztül az utóbbi 10 évben. A 42 éves sztár a szemünk előtt változott át tinisztárból focistafeleséggé, majd komoly üzletasszonnyá. Az biztos, hogy egészen elképesztő az egykori Spice Girl stílusevolúciója! TV + Sztárok--George Clooney felesége kiakasztotta a cikiségmérőthttp://www.life.hu/sztarok/20160708-george-clooney-felesege-kiakasztotta-a-cikimerot.htmlGeorge Clooney feleségének szépsége mindenkit elvarázsolt, épp ezért sokan nem is gondolták volna, hogy szörnyeteggé is változhat. Pedig megtörtént: Amal ugyanis felháborítóan viselkedett egy étteremben. TV + Sztárok--Adele érzelgős dalán röhög most az egész internet - Ezzel vertek át egy csalóthttp://www.life.hu/sztarok/20160705-adele-konnyfakaszto-dalan-rohog-most-mindenki-mert-ezzel-vertek-at-egy-csalot.htmlSokakat behúztak már a csőbe úgy, hogy a Facebookon bombázták őket a különböző ígéretekkel, legtöbbször egy szexi kép mögé bújva. A csalók még most sem adták fel, ennek oka pedig, hogy a naivabbak igenis hajlandóak pénzt küldeni nekik szánalomból, vagy épp egy találkozó reményében. Egy Reddit-felhasználó azonban óriási élvezettel alázta szét az egyik szélhámost, ehhez pedig Adele is asszisztált. TV + Sztárok--Nem hisszük el! Rihanna lemondta a koncertjéthttp://www.life.hu/sztarok/20160704-rihanna-lemondta-a-kolumbiai-zenei-fesztivalon-valo-fellepeset.htmlNagyon kicsapta a biztosítékot Rihanna, mivel nemrég bejelentette, hogy lemondja fellépését az egyik kolumbiai fesztiválon. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.