A se veled, se nélküled kapcsolatoknak se szeri, se száma nem volt az alatt a 14 év alatt, amióta mások életét kukkolhattuk a tévében. Most az elmúlt évek lávsztorijaiból csemegéztünk.

A ValóVilág 7 egyik emblematikus szereplője a hatalmas hajkoronájáról felismerhető VV Fanni volt. A lány sokáig húzta VV Dennist, aki fülig belesett, és még azt is megbocsátotta, amikor a fekete szépség dührohamában leköpte őt. Bizony volt ott minden, amire a néző felkaphatta a fejét. Ám a srác ezután sem hátrált meg, és még a lánykérésre is sor került.  A románcnak nem lett hollywoodi csöpögős vége, és szakítottak

VV Dennis és VV Fanni

Forrás: Life.hu

A VV6 is tartogatott bőven lamúrt. Ott volt elsőként VV Zsolt és Dorka, akik hosszan tartó, feszültségekkel teli udvarlás után végül egymás karjaiban kötöttek ki. Majd a luxusbörtön falain kívül is, folytatódott a románc. A távkapcsolat azonban nem tett jót a szerelemnek,  és a féltékenykedés rányomta a bélyegét a gerlepár szerelmére, így végül szakítottak. 

VV Zsolt és VV DorkaForrás: RTL Klub

A széria másik legendás párosa, a helikopterező Aurelio és VV Zsófika volt, szerelmük nehezen bontakozott ki, de a műsor után még egészen hosszan folytatódott. Azonban a közös nyaralás, a sok szép emlék sem volt elég ahhoz, hogy a fiatalok kapcsolatát ne emésszék fel a veszekedések,  és végül szakítottak. Aurelio pedig nem sokáig tétlenkedett, és egy másik VV-s lány karjaiban vigasztalódott. 

VV Aurelio és VV ZsófikaForrás: RTL 2

A VV5-ben is volt egy emlékezetes, könnyű szerelemnek egyáltalán nem nevezhető összeborulás.
VV Kinga és a műsor nyertese, Attila végig húzták egymást a show alatt,  majd a műsor végeztével szerelembe estek, amit egy ideig titkolni próbáltak. A párocska pár hónapig remekül elvolt egymással, ám azon sem lepődtünk meg, amikor szakításra került a sor. „Általában úgy van, hogy hétfőn szakítunk, pénteken meg összejövünk, és ez akármilyen lerázós kamudumának tűnik, tényleg így van” – mondta akkor Attila. Ám Kinga nem bírta, a se veled, se nélküled kapcsolatot, és más oldalán találta meg a boldogságot. 

VV Kinga és VV AttilaForrás: Hajnal András

Végül egy igazi klasszikussal zárnánk, mégpedig a VV3-ból megismert Ágica és Leo szerelmével, akik az egész műsor alatt, majd a show után is küzdelmes szerelmi viszonyban próbálgatták egymás határait. 

Igazi szappanopera volt az ő kapcsolatuk,  így aztán a bulvárlapoknak volt miről írniuk még bőven a valóságshow vége után is. A pár útjai már réges-régen elváltak, ami már a műsor alatt is borítékolható volt. 

VV Ágica és LeoForrás: Szabó Balázs, Facebook/Leó
Hamarosan indul a Való Világ powered by Big Brother
Igazi nyár végi csónakházhangulatban fogadott minket a valóságshow stábja. Less be a Life.hu-val a megújult villába.