A szépséges Samantha Fox pénteken landolt a Liszt Ferenc repülőtéren, azonban az érkezése a vártnál is nagyobb visszhangot kapott. A popdíva stábjának egyik bőröndje eltűnt, és mint később kiderült, a tűzszerészek vizsgálták át.

Samantha Fox a Miskolci Sörfesztiválon lépett fel, ám az odajutás nem volt zökkenőmentes. Sőt, állítólag az 50 éves énekesnő nagyon kiakadt a várakozás miatt és

dühét a menedzserein töltötte ki.

A problémát a díva ötfős stábjának egyik bőröndje okozta, ami eltűnt, miközben a világsztárt szállító kisbuszba pakoltak be. 

Forrás: Facebook/Samantha Fox

Mint kiderült, a tűzszerészek vitték el, hogy átvizsgálják a gyanúsnak vélt csomagot, amit nagyjából másfél óra múlva kaphatott vissza Samantha Fox egyik munkatársa - számolt be a Blikk.

Forrás: Channel 4

A díva ezután szerencsésen megérkezett a sörfesztiválra, és mint arról az esemény házigazdája Hajdú Péter beszámolt, Samantha

egy remek előadással ajándékozta meg az odalátogatókat.

"Samantha profi módon állt a színpadra, s függetlenül attól, hogy késői, majdnem éjjel fél egyes kezdéssel kezdődött a show, mindenkit felpezsdített. Még vissza is tapsolták a nézők" – nyilatkozta Hajdú.