Samantha Fox bőröndje miatt riasztották a tűzszerészeket Ferihegyen

Samantha Fox Ferihegy Liszt Ferenc pánik
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szépséges Samantha Fox pénteken landolt a Liszt Ferenc repülőtéren, azonban az érkezése a vártnál is nagyobb visszhangot kapott. A popdíva stábjának egyik bőröndje eltűnt, és mint később kiderült, a tűzszerészek vizsgálták át.

Samantha Fox a Miskolci Sörfesztiválon lépett fel, ám az odajutás nem volt zökkenőmentes. Sőt, állítólag az 50 éves énekesnő nagyon kiakadt a várakozás miatt és

dühét a menedzserein töltötte ki.

A problémát a díva ötfős stábjának egyik bőröndje okozta, ami eltűnt, miközben a világsztárt szállító kisbuszba pakoltak be.

Forrás: Facebook/Samantha Fox

Mint kiderült, a tűzszerészek vitték el, hogy átvizsgálják a gyanúsnak vélt csomagot, amit nagyjából másfél óra múlva kaphatott vissza Samantha Fox egyik munkatársa - számolt be a Blikk.

Forrás: Channel 4

A díva ezután szerencsésen megérkezett a sörfesztiválra, és mint arról az esemény házigazdája Hajdú Péter beszámolt, Samantha

egy remek előadással ajándékozta meg az odalátogatókat.

"Samantha profi módon állt a színpadra, s függetlenül attól, hogy késői, majdnem éjjel fél egyes kezdéssel kezdődött a show, mindenkit felpezsdített. Még vissza is tapsolták a nézők" – nyilatkozta Hajdú.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.